fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

De 10 best gelezen artikelen op Trekkeronline in 2023

Foto: Canva

Bekijk het overzicht van de meest gelezen artikelen die Trekkeronline jou te bieden had in 2023.

Nieuws rondom gespotte trekkers en nieuwe machines, de multi-trekkertest van zeven 300 pk-trekkers en een duik in de wereld van wetten en cijfers rondom laadvermogen en totaalgewicht werden dit jaar veelgelezen op Trekkeronline.nl.

  1. IJslandse loonwerker met trekkers niet ‘nét anders’ zijn
    De IJslandse loonwerker en melkveehouder Sigurður Ágústsson houdt ervan als trekkers nét even anders zijn dan die van anderen. Een Claas Xerion 4000 is één van zijn hoofdtrekkers, naast drie Fendts uit de 900-serie.
  2. Zeven trekkers van 300 pk in één test; bekijk alle video’s
    In het voorjaar van 2023 testte TREKKER zeven trekkers tegelijk tijdens een multi-trekkertest in Denemarken. Het gaat om trekkers met zo’n 300 pk en een traploze transmissie. In dit artikel zie je per trekker de belangrijkste details op video.
  3. Zuid-Afrikaanse sloperij speelt in op groeiende vraag
    Sloperij Discount Used Tractor Parts in Delmas, Zuid-Afrika, verkoopt nieuwe en gebruikte onderdelen, maar ook complete werktuigen en trekkers. De grootste sloperij op het Afrikaanse continent ziet de vraag vooral groeien in after-marketonderdelen.
  4. Modderfestijn tijdens de maisoogst in 5 video‘s
    De natte weersomstandigheden van het afgelopen najaar zorgen ervoor dat de maisoogst op een modderfestijn lijkt. Op YouTube ziet TREKKER video’s met barre oogsttaferelen voorbijkomen.
  5. Harde klappen tijdens oldtimer tractorpulling in Achterberg
    Stalen wielen, gloeikoppen, petroleumtrekkers … alles komt voorbij tijdens de oldtimer tractorpulling van De Grebbetrekkers in Achterberg (U.). Verdeeld over oldtimers, youngtimers en een aparte gloeikopklasse komen in meerdere gewichtsklassen in totaal 120 trekkers voor de sleepwagen.
  6. Mechanisatiebranche in zeer zwaar weer
    Landbouwmechanisatiebedrijven en importeurs van trekkers en machines zitten in een zware periode. Oplopende voorraden, een tegenvallende verkoop en hogere rente zijn de veroorzaker.
  7. 380 pk sterke Chinese Lovol-trekker met cvt
    De Chinese machinefabrikant Weichai-Lovol debuteert met een nieuwe 380 pk sterke Lovol-trekker met traploze transmissie op een grote Chinese landbouwtentoonstelling in Wuhan.
  8. Hoe zit het nu precies met laadvermogen en totaalgewicht?
    Ga je met een trekker en aanhanger de weg op, dan is de vraag: hoeveel mag ik laden? En hoe zwaar mag de totale combinatie zijn? Een duik in de wereld van wetten en cijfers rondom laadvermogen en totaalgewicht.
  9. ​Nederland is een schoffelfabrikant rijker​
    Eerke Lauwen is net afgestudeerd en heeft in samenwerking met Fendt een elektrische schoffel ontwikkeld. De eerste serieuze 6 meter brede schoffelmachine van de nieuwe schoffelfabrikant schittert achter de 100% elektrische Fendt e107 Vario op vakbeurs Agritechnica 2023.
  10. Gespot: prototype John Deere giga kniktrekker
    De Amerikaanse machinefabrikant John Deere werkt aan een nieuwe, veel grotere kniktrekker. Op de motorkap van het prototype lijkt het typenummer 9RX 690 te staan. Dat blijkt uit foto’s die op Facebook circuleren.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

NPPL-deelnemers testen autonome Fendt 716

NPPL-deelnemers testen dit jaar een Fendt 716 met iQuus Autonomy op initiatief van Nationale Proeftuin Precisielandbouw (NPPL) en Wageningen UR.
Afbeelding artikel

Agco in 2023 marktleider in krimpende Europese trekkermarkt

Het Agco-concern verkocht in 2023 de meeste trekkers in Europa, gevolgd door CNH Industrial. John Deere is als merk het grootste....
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr introduceert budgetversie van 5-serie

De Duitse trekkerfabrikant Deutz-Fahr brengt een nieuwe budget-trekkerserie op de markt: de 5 Keyline.
Beheer
WP Admin