fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

De 10 best gelezen artikelen op Trekkeronline in 2023

Foto: Canva

Bekijk het overzicht van de meest gelezen artikelen die Trekkeronline jou te bieden had in 2023.

Nieuws rondom gespotte trekkers en nieuwe machines, de multi-trekkertest van zeven 300 pk-trekkers en een duik in de wereld van wetten en cijfers rondom laadvermogen en totaalgewicht werden dit jaar veelgelezen op Trekkeronline.nl.

 1. IJslandse loonwerker met trekkers niet ‘nét anders’ zijn
  De IJslandse loonwerker en melkveehouder Sigurður Ágústsson houdt ervan als trekkers nét even anders zijn dan die van anderen. Een Claas Xerion 4000 is één van zijn hoofdtrekkers, naast drie Fendts uit de 900-serie.
 2. Zeven trekkers van 300 pk in één test; bekijk alle video’s
  In het voorjaar van 2023 testte TREKKER zeven trekkers tegelijk tijdens een multi-trekkertest in Denemarken. Het gaat om trekkers met zo’n 300 pk en een traploze transmissie. In dit artikel zie je per trekker de belangrijkste details op video.
 3. Zuid-Afrikaanse sloperij speelt in op groeiende vraag
  Sloperij Discount Used Tractor Parts in Delmas, Zuid-Afrika, verkoopt nieuwe en gebruikte onderdelen, maar ook complete werktuigen en trekkers. De grootste sloperij op het Afrikaanse continent ziet de vraag vooral groeien in after-marketonderdelen.
 4. Modderfestijn tijdens de maisoogst in 5 video‘s
  De natte weersomstandigheden van het afgelopen najaar zorgen ervoor dat de maisoogst op een modderfestijn lijkt. Op YouTube ziet TREKKER video’s met barre oogsttaferelen voorbijkomen.
 5. Harde klappen tijdens oldtimer tractorpulling in Achterberg
  Stalen wielen, gloeikoppen, petroleumtrekkers … alles komt voorbij tijdens de oldtimer tractorpulling van De Grebbetrekkers in Achterberg (U.). Verdeeld over oldtimers, youngtimers en een aparte gloeikopklasse komen in meerdere gewichtsklassen in totaal 120 trekkers voor de sleepwagen.
 6. Mechanisatiebranche in zeer zwaar weer
  Landbouwmechanisatiebedrijven en importeurs van trekkers en machines zitten in een zware periode. Oplopende voorraden, een tegenvallende verkoop en hogere rente zijn de veroorzaker.
 7. 380 pk sterke Chinese Lovol-trekker met cvt
  De Chinese machinefabrikant Weichai-Lovol debuteert met een nieuwe 380 pk sterke Lovol-trekker met traploze transmissie op een grote Chinese landbouwtentoonstelling in Wuhan.
 8. Hoe zit het nu precies met laadvermogen en totaalgewicht?
  Ga je met een trekker en aanhanger de weg op, dan is de vraag: hoeveel mag ik laden? En hoe zwaar mag de totale combinatie zijn? Een duik in de wereld van wetten en cijfers rondom laadvermogen en totaalgewicht.
 9. ​Nederland is een schoffelfabrikant rijker​
  Eerke Lauwen is net afgestudeerd en heeft in samenwerking met Fendt een elektrische schoffel ontwikkeld. De eerste serieuze 6 meter brede schoffelmachine van de nieuwe schoffelfabrikant schittert achter de 100% elektrische Fendt e107 Vario op vakbeurs Agritechnica 2023.
 10. Gespot: prototype John Deere giga kniktrekker
  De Amerikaanse machinefabrikant John Deere werkt aan een nieuwe, veel grotere kniktrekker. Op de motorkap van het prototype lijkt het typenummer 9RX 690 te staan. Dat blijkt uit foto’s die op Facebook circuleren.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Autonome Fendt 716 werkt zonder constante supervisie

Loonwerker en akkerbouwer Brian Salomé in IJzendijke (Zld.) trapte onlangs de NPPL-praktijktest 2024 af met een autonoom werkende Fendt 716.
Afbeelding artikel

Vernieuwde John Deere 6M-serie gaat tot 281 pk

John Deere vernieuwt de 6M-serie en laat de trekker vandaag voor het eerst zien op de graan- en machinebeurs Cereals in...
Afbeelding artikel

Keert trekkerfabrikant Ursus terug?

De Poolse trekkerfabrikant Ursus lijkt terug te komen. Ursus bouwt volgens een Poolse website aan een 25-pk sterke trekker, de Ursus...
Beheer
WP Admin