Met TREKKER op reis!

Ga met TREKKER op reis en bezoek de mooiste agrarische bedrijven en bezienswaardigheden ter wereld. In samenwerking met trekkerreizen.nl bieden we de mooiste reizen aan, zodat jij gegarandeerd bent van een onvergetelijke ervaring. Heb je een abonnement op Trekker Magazine? Dan krijg je een leuke korting! Bekijk de voorwaarden per reis. Waar ga jij dit jaar naar toe?


10-DAAGSE RONDREIS DOOR FINLAND

Met TREKKER op reis naar Finland! Beleef de schitterende natuur, verrassende fabrieken, mooie steden en indrukwekkende excursies die alleen in de winter gedaan kunnen worden. We reizen van Finland tot Lapland en bezoeken o.a. Valtra, Sampo combines, diverse agrarische bedrijven en nog veel meer!

Lees meer>>

21 – 30 januari 2023

Inclusief alle vluchten, overnachtingen (op basis van een gedeelde 2-persoonskamer), luchthavenbelastingen, alle maaltijden (behalve op de luchthavens of wanneer dit in het programma is vermeld), vervoer in Finland, lokale Finse gids, reisleiding vanaf Schiphol, entreegelden en excursies.


11-DAAGSE RONDREIS DOOR CALIFORNIË

Trekkerreis Californië

Ga met ons mee naar Amerika! Californië is de staat met de meeste afwisseling in land- en tuinbouwbedrijven. In de vruchtbare valleien en met het zonnige klimaat groeit bijna alles wat je maar kunt bedenken. We reizen van San Francisco tot Los Angeles en bezoeken o.a. de grootste landbouwbeurs World Ag Expo, een Nederlandse loonwerker, bezienswaardigheden en nog veel meer!

Lees meer>>

8 – 18 februari 2023 (met mogelijkheid tot verlenging)

Inclusief rechtstreekse vluchten, visum, belastingen, overnachtingen (op basis van een 2-persoonskamer), alle maaltijden behalve op de beurs/luchthavens/parken, vervoer, informatieboek over de reis, alle excursies en reisbegeleiding.

Beheer
WP Admin