Met TREKKER op reis!

Ga met TREKKER op reis en bezoek de mooiste agrarische bedrijven en bezienswaardigheden ter wereld. In samenwerking met trekkerreizen.nl bieden we de mooiste reizen aan, zodat jij gegarandeerd bent van een onvergetelijke ervaring. Heb je een abonnement op Trekker Magazine? Dan krijg je een leuke korting! Bekijk de voorwaarden per reis. Waar ga jij dit jaar naar toe?


3 daagse reis naar Duitsland met bezoek aan Krone en de Agritechnica

Ga met ons mee naar de fabriek van Krone in Spelle en bekijk de productie van Krone machines van dichtbij. Daarnaast bezoeken we de Warsteiner bierbrouwerij en een akkerbouwbedrijf in de omgeving van Warstein. We sluiten de reis af op de eerste dealerdag van Agritechnica waarbij je op eigen gelegenheid de beurs kunt bezoeken.

Lees meer>>

10 t/m 12 november 2023
De reissom bedraagt € 795 p.p. op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Abonnees van Trekker €50 korting. De reissom is inclusief alle maaltijden (behalve 1x lunch en diner op de beurs), hotelovernachtingen, excursies & entreegelden volgens programma, entree Agritechnica, vervoer en reisleiding.


20-DAAGSE RONDREIS DOOR TASMANIË EN AUSTRALIË

Reis met Trekker Reizen mee naar de andere kant van de wereld en geniet van de grote bedrijven, indrukwekkende natuur en veelzijdigheid van Tasmanië en Australië. Van verschillende agrarische bedrijven tot natuurparken en grote steden als Sydney en Melbourne.
In deze reisperiode zijn de temperaturen aangenaam en wordt er op veel plaatsen geoogst.Lees meer>>

19 november t/m 8 december 2023

Inclusief visum, alle overnachtingen in hotels/motels o.b.v. logies en ontbijt, 2x lunch, vervoer per luxe touringcar, alle intercontinentale & locale vluchten, overtocht(en) per ferry, lokale Nederlandstalige agrarische gids, begeleiding vanuit Trekker Reizen. Abonnees van Trekker krijgen €100 korting op de reissom.

Beheer
WP Admin