fbpx

Met TREKKER op reis!

Ga met TREKKER op reis en bezoek de mooiste agrarische bedrijven en bezienswaardigheden ter wereld. In samenwerking met trekkerreizen.nl bieden we de mooiste reizen aan, zodat jij gegarandeerd bent van een onvergetelijke ervaring. Heb je een abonnement op Trekker Magazine? Dan krijg je een leuke korting! Bekijk de voorwaarden per reis. Waar ga jij dit jaar naar toe?


11 daagse rondreis Zweden (volgeboekt)

In mei gaan we naar Zweden, misschien wel het mooiste land van Europa. Het land met een uitgestrekt landschap, vele meren, gezellige dorpen en bijzondere landbouw. Onderweg bezoeken we diverse boerderijen (akkerbouw, veeteelt, tuinbouw, mechanisatie), een werktuigfabriek voor land- en bosbouw, de melkmachinefabrikant DeLaval en we nemen een kijkje in de steden Kopenhagen, Stockholm en Götenborg.

Lees meer>>

10 t/m 20 mei 2024
De reissom bedraagt €2.450 p.p. all in op basis van een (gedeelde) 2-persoonskamer. Abonnees van Trekker ontvangen €50 korting. De reissom is inclusief alle maaltijden, overnachtingen, excursies en entreegelden volgens programma, tol, ferry, vervoer en reisleiding.

Beheer
WP Admin