Kies je eigen poster!

In de nieuwe Trekker staat weer een posteractie. Kies welke poster jij binnenkort wilt ontvangen. De poster met de meeste stemmen wordt naar alle abonnees van Trekker magazine gestuurd. Heb je nog geen abonnement? Kijk dan hier wat Trekker voor jou kan betekenen!

De Michigan-kniktrekker van Quinn Mulrooney uit Herald, Californië. De kniktrekker was ooit een scraper, die werd gebruikt tijdens de Vietnamoorlog. Mulrooney heeft er drie en rustte die uit met nieuwe motoren, cabines en techniek.

Foto: Mark Pasveer.

Een bijzondere Terra Gator van T.J. Steele uit Dumas, Texas, met erachter wellicht de grootste rondebalenpers ter wereld. Beide machines zijn naar wens van T.J. gebouwd. Eind dit jaar heeft Steele twee van zulke balenpersen, en elf van zulke trekkers.

Foto: Mark Pasveer.

De twee Big Bud-kniktrekkers van Welker Farms in Shelby, Montana. De trekkers, die hier nét klaar zijn met zaaien, schitteren geregeld in de populaire Youtube-video’s van de familie Welker. Links staat een Big Bud KTA 525, rechts een 600/50.

Foto: Mark Pasveer.

Een Case IH Quadtrac 580-kniktrekker met erachter een Bourgault-zaaimachine. De combinatie is hier aan het zaaien in het gehuchtje Santa Rita, in het noorden van de staat Montana. Op de achtergrond zijn de witte toppen van de bergketen Rocky Mountains zichtbaar.

Foto: Mark Pasveer.

Kies je poster

Beheer
WP Admin