Kies je eigen poster!

In de nieuwe Trekker staat weer een posteractie. Breng hier je stem uit op de foto die jij het mooiste vindt. Van de foto met de meeste stemmen maken wij een poster. Deze wordt gratis naar alle abonnees van Trekker magazine gestuurd. Heb je nog geen abonnement? Kijk dan hier wat Trekker voor jou kan betekenen!

New Holland T7.300

Het nieuwe topmodel uit de vernieuwde New Holland T7-longwheelbase-serie: de T7.300. New Holland deed aanpassingen in de motor, transmissie, achterbrug en vooral in de cabine.

Foto: Bas van Hattum

Fendt 728 Vario

Ook Fendt vernieuwde in de vermogensklasse 200 tot 300 pk, en introduceerde onlangs de zevende generatie 700-serie. Hierin schuilt ruwweg dezelfde techniek als in de grote 1000-serie, maar dan kleiner. Agco Power ontwikkelde een geheel nieuwe motor voor de serie.

Foto: Bob Karsten

Valtra Q305

De nieuwste trekkerserie van Valtra: de Q-serie tot maximaal 305 pk. Valtra plaatst die terecht tussen de lichtere T- en zwaardere S-serie. Opvallend is de transmissie: de traploze Agco ML260-transmissie die we onder andere kennen van de een-na-laatste Fendt 900-serie.

Foto: Jacco van Erkelens

Deutz-Fahr 8280 TTV

In hetzelfde segment tot 300 pk introduceerde Deutz-Fahr een paar jaar geleden de Deutz-Fahr 8280 TTV. En die hadden we onlangs in de trekkertest (zie uitgave nr. 408). Deutz-Fahr introduceerde tegelijk met deze trekker een nieuwe transmissie. De trekker rijdt 60 km/u en heeft externe schijfremmen in de vooras.

Foto: Bob Karsten

Kies je poster

Beheer
WP Admin