fbpx

Probeer dit niet thuis!

In Trekker Op Uit doen we dingen die jij altijd al eens had willen proberen… We laten je de dingen zien die eigenlijk nooit wilde weten maar je je stiekem altijd hebt afgevraagd. Bekijk hier elke week weer een nieuwe video van Trekker Op Uit!

#9: Geit op het parcours!

Met een trekker racen op een skelterbaan is al een hele uitdaging. Om het nog wat moeilijker te maken moeten de coureurs al rijdend vragen beantwoorden. Houdt Sophie de trekker op de baan? Wat doet die geit daar? En kan Yorick hoofdrekenen? Je ziet het in deze aflevering van Trekker Op Uit!

#8: Verdwaald in de maïs deel 2/2

In de vorige aflevering van Trekker Op Uit probeerde Bob en Sophie met een Deutz-Fahr TTV 5115 DF door een maïsdoolhof te komen. Deze keer is het aan Jacco en Yorick. Kan dit duo het beter? Of zijn de navigatieskills van Sophie toch beter?

#7: Verdwaald in de maïs deel 1/2

Kun je met een Trekker door een maisdoolhof? Waarom niet! In deze aflevering van Trekker Op Uit stuurt Bob een Deutz-Fahr smalspoortrekker door de mais. Ondertussen probeert Sophie hem de juiste kant op te navigeren. Komt Bob er ooit nog uit?

5: Tekenen met Trekker!

Kun je een tekening maken met een Trekker? In deze aflevering van Trekker Op Uit laten Bob en Jacco hun creatieve skills zien. Met behulp van een trekker, een frees en een hoogwerker gaan ze vol goede moed aan de slag. En niet gevreesd, het eindresultaat mag er wezen!

6: Recyclen!

Een beter milieu begint bij jezelf! Met dat in gedachten gaan Bob en Jacco aan de slag met een voermengwagen, een shovel en huisraad. Want recyclen, dat kun je toch prima zelf!? We hadden vooraf nog wat gemengde gevoelens. Oordeel zelf of dat terecht is.

#3: Oud vs. Nieuw!

Wat is er beter, een oude trekker of een nieuwe? In deze aflevering van Trekker Op Uit testen Bob en Jacco aan de hand van een aantal zeer wetenschappelijke tests welke trekker er beter is. De oude klassieker of de splinternieuwe.

#4: Verhuizen!

Wie is er de beste verhuizer? In deze aflevering van Trekker Op Uit nemen Bob en Jacco het tegen elkaar op met behulp van een shovel. Dat kan toch bijna niet misgaan…?

#1: Trekker Rijles!

Hoe moeilijk is het nu eigenlijk om trekker te rijden? In deze aflevering van Trekker Op Uit nemen Bob en Jacco het tegen elkaar op als rijinstructeur. Wie gaat er winnen? Bob met leerling Sophie, of Jacco met leerling Sharon?

#2: Trekker Race!

Heb jij je altijd al eens afgevraagd wat er sneller is? Een golfkarretje, een veegwagen, een Kubota tuinbouwtrekker of een Fendt 720? In deze aflevering van Trekker Op Uit nemen Bob, Jacco, Sophie en Yorick het tegen elkaar op in een doldwaze ‘trekker-race’.

Volg Trekker Op Uit!

Wil jij niets missen van Trekker op uit? Meld je dan aan voor de gratis nieuwsbrief. Deze verschijnt elke week en staat vol met het laatste nieuws uit de landbouwmechanisatie en uiteraard ook de nieuwste video van Trekker op uit!

Meld je hier gratis aan:

"*" geeft vereiste velden aan

Hidden
JJJJ dash MM dash DD
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Beheer
WP Admin