fbpx

Veelgestelde vragen

Hieronder vind je een overzicht van de meest gestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen of is het antwoord niet duidelijk genoeg? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

Wanneer verschijnt Trekker magazine?

Trekker verschijnt 11x per jaar. Met in de zomer een extra dikke zomer-uitgave. Daarnaast ontvangt elke abonnee in december naast het magazine het Trekker jaarboek. Met het ene jaar een compleet overzicht van alle technische specificaties en een complete prijslijst van alle trekkers die in de Benelux te koop zijn en het andere jaar een thema-uitgave.

Verschijningsdata 2024
425: 01-01-2024
426: 29-02-2024
427: 28-03-2024
428: 02-05-2024
429: 30-05-2024
430/431: 11-07-2024
432: 29-08-2024
433: 26-09-2024
434: 31-10-2024
435: 28-11-2024
436: 27-12-2024

Exacte bezorging is afhankelijk van de routes van PostNL.

Ik heb Trekker magazine deze maand niet ontvangen, wat nu?

Bekijk hierboven wanneer Trekker magazine wordt bezorgd. Afhankelijk van de regio waar je woont, kan het zijn dat PostNL Trekker magazine een dagje eerder of later bezorgd. Heb je geen magazine ontvangen? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij kijken het graag voor je na.

Waar vind ik mijn abonneenummer?

Elke abonnee van Trekker Magazine heeft een persoonlijk abonneenummer. Je vindt deze op de wikkel van het magazine, boven je adresgegevens. Het nummer staat ook op de factuur. Kun je het niet vinden en heb je het toch nodig? Neem dan gerust even contact op met onze klantenservice.

Ik woon in het buitenland, kan ik Trekker Magazine daar ook lezen?

Ja hoor! We versturen Trekker Magazine over de hele wereld. Onze klantenservice kan je alles vertellen over de verzendtarieven die in het buitenland gelden.

Hoe kan ik het adres aanpassen waarop ik Trekker Magazine ontvang?

Je kunt hiervoor een mailtje sturen met je huidige en nieuwe adres naar klantenservice@misset.com. Het is belangrijk om hierbij aan te geven per wanneer het in moet gaan. Let op: Trekker gaat al enkele weken voor verschijning naar de drukker. Geef je adreswijziging dus op tijd aan ons door.

Kan ik losse nummers van Trekker Magazine kopen?

Helaas, Trekker Magazine is alleen voor abonnees en niet in de winkel te koop. Het is ook niet mogelijk om losse of oudere edities te bestellen.

Ik ben L.C.N. lid, krijg ik dan korting?

Als L.C.N. lid krijg je korting op je Trekker Magazine abonnement. Je moet hiervoor zelf je L.C.N. lidmaatschapsnummer doorgeven aan onze klantenservice. Zij zullen de korting dan voor je verwerken.

Ik ben student, kan ik korting krijgen?

Voor studenten bieden we een extra scherp aanbod op een abonnement op Trekker Magazine. Meer weten? Neem contact op met onze klantenservice.

Waar kan ik me opgeven voor de ‘Aandachtstrekker’?

Wil je jezelf of misschien wel je vriendin opgeven? Dat kan heel eenvoudig. Stuur een mailtje met daarbij goede foto naar trekker@misset.com. Onze redactie zal de aanvraag vervolgens in behandeling nemen.

Kan ik Trekker Magazine ook digitaal lezen?

Trekker Magazine is alleen voor abonnees. Heb je een abonnement? Dan kun het magazine hier digitaal lezen. Je vindt deze link ook onderaan de pagina van onze website. Om het digitale magazine te lezen moet je inloggen met dezelfde gegevens als waar je op deze website inlogt.

Ben je abonnee maar heb je nog nooit ingelogd op de website? Ga dan naar trekkeronline.nl/activeer en volg de stappen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Ik heb een abonnement op Trekker Magazine, hoe moet ik inloggen op de website?

Ben je abonnee maar heb je nog nooit ingelogd op de website? Ga dan naar trekkeronline.nl/activeer en volg de stappen. Kom je er niet uit? Neem dan contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Ik ben mijn inloggegevens kwijt, wat nu?

Weet je nog wel met welk e-mail adres je gebruik hebt gemaakt van de website? Klik dan op wachtwoord vergeten. Je kunt dan zelf een nieuw wachtwoord aanmaken.

Ben je ook het e-mailadres vergeten? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Kan ik ook alleen een online abonnement nemen, zonder het magazine?

Ja hoor! Kijk hier voor alle mogelijkheden.

Is het mogelijk om een inlog voor mijn complete bedrijf te krijgen?

Ja hoor! Een collectief abonnement voor meerdere personen is al snel interessant. Het is hierbij ook mogelijk om via zgn. domain acces toegang te krijgen, zodat iedereen met @voorbeeld-domein.nl kan inloggen op de website. Neem contact op voor de mogelijkheden.

Ik ben abonnee van Trekker, ingelogd op de website maar kan geen Premium artikelen lezen. Wat nu?

Het kan zijn dat je met een ander e-mailadres bent ingelogd, dan het e-mailadres dat is gekoppeld aan je abonnement. Weet je niet meer welk e-mailadres er bij je abonnement hoort? Neem dan even contact op met onze klantenservice. Zij helpen je graag verder.

Beheer
WP Admin