Vragen, opmerkingen of ideeën?

Heb je vragen, opmerkingen of ideeën? Kijk even tussen de veelgestelde vragen of neem dan contact op met onze klantenservice:

Postbus 4, 7000 BA Doetinchem
+31 (0)314 35 83 58
klantenservice@misset.com

Trekker is een uitgave van Misset Uitgeverij B.V.
www.misset.com
trekker@misset.com

KvK-nummer Misset Uitgeverij B.V.: 72187468
BTW-nummer Misset Uitgeverij B.V.: NL 859021166B01

Adverteren in Trekker magazine?

Meer weten over de mogelijkheden en tarieven?
Bekijk de mogelijkheden of neem contact op met ons salesteam.

Redactie Trekker

Bas van Hattum
Hoofdredacteur

Bas van Hattum studeerde landbouwtechniek aan de Agrarische Hogeschool in Dronten en aan de universiteit in Wageningen. Werkervaring deed hij onder andere op als planner bij een middelgroot loonbedrijf en als vertegenwoordiger van landbouwmachines en -trekkers. Bas werkt sinds 2002 bij Trekker, eind 2014 werd hij hoofdredacteur bij Trekker.

Bob Karsten
Redacteur

Bob Karsten studeerde Agrotechniek & Management aan het Aeres Hogeschool in Dronten en maakte daarbij een uitstapje naar journalistiek aan de Hogeschool Utrecht. Daarnaast deed hij werkervaring op bij loonwerkers, akkerbouwers en in het buitenland. Bob werkt sinds half juli 2016 op de redactie van Trekker Magazine. Alles wat met landbouwtechniek te maken heeft interesseert hem.

Margriet Nijenhuis
Redacteur

Margriet Nijenhuis is dochter van een akkerbouwer. Vanwege haar passie voor fotografie en schrijven, koos ze voor de studie Journalistiek in Zwolle. Hier groeide ook de interesse in het maken van video’s. Hoewel ze zich zo breed mogelijk wil blijven ontwikkelen als redacteur, is de interesse in het boerenleven altijd gebleven. Ze helpt dan ook graag mee op het akkerbouwbedrijf van haar ouders.