De Beste Trekkerchauffeur van Nederland

Hoe modern, sterk of wendbaar een trekker ook is, het komt uiteindelijk altijd aan op de chauffeur. De man of vrouw achter het stuur bepaalt hoe de machine wordt afgesteld, wat de bandenspanning van een combinatie moet zijn en hoe er wordt omgegaan met de rechtervoet. TREKKER is daarom in samenwerking met Mechan Groep uit Achterveld op zoek naar De Beste Trekkerchauffeur van Nederland.

Voorrondes

Tijdens de voorrondes van De Beste Trekkerchauffeur van Nederland hebben in twee dagen verschillende kandidaten het tegen elkaar opgenomen in 6 verschillende opdrachten. Opdrachten rondom kennis van machines, inschattingsvermogen, behendigheid en stuurmanskunst. Elke kandidaat heeft dit met dezelfde trekkers en machines gedaan. Mechan Groep uit Achterveld heeft hiervoor Fendt, Valtra en Massey Ferguson trekkers beschikbaar gesteld. Voorzien van BKT banden van Bohnenkamp Benelux. Van de 35 voorronde-kandidaten zijn per dag de 4 beste kandidaten door naar de finale.

De top 4 van dag één:
1. Max Meijerink
2. Elwin Wolting
3. Jaco Volmer
4. Robin Kok

De top 4 van dag twee:
1. Jarno Brouwer
2. Arne Bekkers
3. Roel Hendrickx
4. Arno van den Brand

Finale

De finale is 16 september op Agrotechniek Holland in Biddinghuizen. Hier nemen de 8 finalisten het tegen elkaar op in een ultieme eindopdracht. Kennis, vakmanschap en stuurkunsten worden hier op de proef gesteld. De kandidaat met de meeste punten mag zichzelf uiteindelijk De Beste Trekkerchauffeur van Nederland 2022 noemen. Daarnaast wint hij of zij een geheel verzorgde BBQ met BBQ pakket voor 30 vrienden en mag de winnaar voor zichzelf een Weber BBQ uitkiezen ter waarde van maximaal €1.500.

Bekijk hier de actievoorwaarden

De Beste Trekkerchauffeur Van Nederland Powered by Trekker en Mechan Groep
Beheer
WP Admin