14-DAAGSE RONDREIS DOOR CANADA

29 augustus t/m 11 september 2022
€4.850,- p.p.*
Heb je een abonnementen op Trekker Magazine? Dan krijg je €100,- korting! Daarnaast mag je 2 introducés meenemen tegen dezelfde korting.

Deze reis gaat door de provincies Alberta en Saskatchewan. Van de hoge Rocky Mountains tot de uitgestrekte prairies waar je de mooiste akkers vindt met diverse gewassen. Met een beetje geluk wordt er op diverse plaatsen nog volop geoogst en kan het zo voorkomen dat we de eerste verse sneeuw zien vallen in de bergen.

Naast aandacht voor de landbouw bezoeken we de mooiste natuurparken. In een korte tijd krijg je een goede indruk van een deel van Canada en hoor je wat onze landgenoten heeft bewogen de oceaan over te steken om hier het avontuur aan te gaan.

Met bezoeken aan o.a.:

  • Melkvee- en vleesveebedrijven, Hutterites
  • Grote akkerbouwbedrijven (graan, aardappels, koolzaad)
  • Fendt dealer/importeur met een geweldige showroom
  • Natuurparken Waterton Lakes & Banff
  • Helikoptervlucht Banff

Het volledige programma kun je lezen op de site van Trekkerreizen.nl.

*Inclusief retourvlucht Amsterdam-Calgary, visum, belastingen, overnachtingen (op basis van een 2-persoonskamer), alle maaltijden, vervoer ter plaatse, alle excursies en reisbegeleiding.

Meer informatie

Wil je meer informatie over deze reis? Kijk op de site van onze partner, trekkerreizen.nl of vul onderstaand contactformulier in.

Naam(Vereist)
Beheer
WP Admin