Terug naar nieuwsoverzicht

Dit zijn de tien genomineerden voor innovatieprijs Bronzen Sikkel

Vakbeurs AgroTechniek Holland (ATH) in 2018. De laatste editie van de ATH was in 2018. Innovatieprijs Bronzen Sikkel wordt uitgereikt op woensdag 14 september op vakbeurs ATH. - Foto: Mark Pasveer

Van de vele inzendingen zijn tien nieuwe technieken genomineerd voor de innovatieprijs Bronzen Sikkel. De innovatie met de hoogste waardering wordt bekendgemaakt op 14 september tijdens vakbeurs AgroTechniek Holland (ATH) in Biddinghuizen (Fl.).

Deskundige juryleden van vakmedia Trekker, Boerderij, Landbouwmechanisatie, Nieuwe Oogst en Trekkerweb hebben uit een groot aantal ingezonden innovaties onderstaande tien finalisten gekozen. Zij maken kans op het winnen van de innovatieprijs Bronzen Sikkel.

500 merken met 3.000 trekkers en machines

De organisatie van vakbeurs ATH besloot om editie 2022 groter aan te pakken na de coronacrisis. Branchevereniging Fedecom, organisator van de ATH, belooft minstens 3.000 trekkers en machines van zo’n 500 merken, verdeeld over 300 deelnemende bedrijven. Er zijn thema-paviljoens met onderwerpen als Zero Emission en Grenzeloos Innoveren.

Vakbeurs GroenTechniek Holland (GTH) vindt tegelijk met de ATH plaats. Vakbeurzen ATH en GTH zijn te bezoeken van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september op het Walibi-Terrein in Biddinghuizen (Fl.).

Auteur: Bas van Hattum

Bezoek op vrijdag 16 september de finale van de wedstrijd Beste Trekkerchauffeur van Nederland

Vakbeurs ATH in 2018. De laatste editie van de ATH was in 2018. Innovatieprijs Bronzen Sikkel wordt uitgereikt op woensdag 14 september op vakbeurs ATH in Biddinghuizen (Fl.). - Foto: Mark Pasveer

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Foto | Trekkers kijken op landbouwbeurs Nampo in Zuid-Afrika

De landbouwbeurs Nampo in Zuid-Afrika is iets anders dan we hier in Europa gewend zijn. TREKKER neemt een kijkje.
Afbeelding artikel

John Deere niet aanwezig op SIMA-beurs 2024

Machinefabrikant John Deere is niet aanwezig op de Sima 2024 in Parijs.
Afbeelding artikel

Buitenbeurs TKD terug bij Nobelhorst Almere

De Technische Kontakt Dagen (TKD) vinden in 2023 weer plaats bij Nobelhorst Almere. Dit jaar werd de TKD afgelast.
Beheer
WP Admin