Terug naar nieuwsoverzicht

Alle grote merken op ATH en GTH

Voor het eerst zal ATH samen met GTH plaatsvinden, van 14 tot en met 17 september 2022 in Biddinghuizen

Alle grote trekker- en werktuigenmerken zullen aanwezig zijn op de vakbeurzen AgroTechniek Holland en Groentechniek Holland. Die zijn dit jaar van 14 tot en met 17 september in Biddinghuizen.

De laatste editie van de ATH was in 2018. Voor het eerst houdt de Fedecom zijn beurzen AgroTechniek en GroenTechniek Holland gelijktijdig, elk met behoud van hun eigen identiteit en beursconcept. Wel is er sprake van vrije doorloop tussen beide vakbeurzen op het Walibi-evenemententerrein.

Bijna 300 standhouders

Ook al is dit met 75.000 m2 expositievelden de grootste beurs van de Benelux, toch kunnen bezoekers overzichtelijk en gericht alles vinden wat bij hun interesse past. Met één toegangskaart kan de bezoeker beide vakbeurzen bezoeken én de machines op de demonstratieterreinen zelf berijden en testen. Ook de finale van de Beste Trekkerchauffeur van Nederland wordt verreden tijdens de beurs, en wel op vrijdag 16 september.

Jong gebruikt op paviljoen

Naast de nieuwe trekkers en werktuigen is er ook aandacht voor jonge gebruikte machines (maximaal één jaar oud of 500 draaiuren). Met de huidige langere levertijden voor nieuw materiaal een relevant alternatief.

Aandacht milieu en klimaat

Op de ATH en GTH ook aandacht voor lastige vraagstukken rond milieu, klimaat, PFAS en stikstof, die de bedrijfsvoering van veel agrarische en groene ondernemingen begrenzen. De beursorganisatie laat zien dat er voor elk probleem of iedere uitdaging in de sector een innovatieve techniek of product op de markt is waarmee je aan de steeds strengere wet- en regelgeving kunt voldaan.

Vier dagen open

De vakbeurs is van woensdag 14 tot en met zaterdag 17 september 2022 open van 10 tot 17 uur. Alle informatie over deelnemers, merken en de plattegrond is te vinden op de site van organisator Fedecom Fairs.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agribex afgelast

Agribex 2021 geannuleerd en gaat niet door
Afbeelding artikel

ATH tegelijk met GTH in september 2022

De agrarische beurs AgroTechniek Holland valt komend jaar samen met GroenTechniek Holland. Beide beurzen zijn van 14 tot en met 17...
Afbeelding artikel

Italiaanse Eima-beurs naar oktober 2021

De Italiaanse mechanisatievakbeurs Eima International gaat niet door in februari 2021. De organisatie bevestigd dat het evenement van 19 tot 23...
Beheer
WP Admin