fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Top 10 best gelezen op Trekkeronline.nl

Dit jaar lanceerden we ons nieuwe platform: Trekkeronline.nl. Op 25 mei 2020 ging de website live en publiceerden we bijna 400 berichten. Dit waren de tien best gelezen artikelen van 2020:

1. Tractorpulling 2020 wellicht nog in Alphen, Made, Boerdonk en Tzum

Als gevolg van corona waren alle evenementen lange tijd verboden. Dit geldt ook voor tractorpulling. Het artikel gaf een analyse van de geplande wedstrijden in het najaar en of deze nog georganiseerd konden worden.

2. Lely’s maairobot komt er aan

Lely ontwikkelt een robot die zelfstandig het gras maait, opraapt en naar het erf brengt. Wordt de trekker straks overbodig?

3. Blue Thunder stopt

Tractorpulling team Blue Thunder, het team rond Derk Willems en Jeroen Jacobs, hield op te bestaan. Het hoge niveau van de Superstock, en het bijbehorende budget dat nodig is om om de prijzen mee te strijden, werden als reden genoemd voor het besluit.

4. Top 10 meestgestelde vragen over het trekkerkenteken

Vanaf 1 januari 2021 mag je 40 km/u rijden met een trekker, mits je trekker en eventueel aanhanger zijn geregistreerd en voorzien zijn van een kenteken. Hierover schreven we een 4-delige serie waarin we alle informatie voor je hebben verzameld. Omdat er veel vragen komen over het trekkerkenteken stelden we een Top 10 samen van meest gestelde vragen.

5. In beeld: nieuwe rupshakselaar G.M. Damsteegt

Een foto- en videoreportage van de nieuwe rupshakselaar van Damsteegt. De vorige rupshakselaar, een Claas 840 Jaguar op rupsen, werd september dit jaar aangeboden op de veiling van Troostwijk.

6. Kraakman BV neemt Vervaet/Stehouwer over

John Deere dealer Kraakman BV nam in september de John Deere vestigingen van Vervaet / Stehouwer over. Het aantal John Deere dealers in Nederland liep daarmee terug naar drie stuks.

7. In beeld: Eerste hectares met 15 meter brede SIP-maaier

In oktober maaide de eerste in Nederland verkochte bijna 15 meter brede SIP-maaier de eerste hectares gras. Deze machine is in eigendom van Koos Vos, veehouder in het Drentse 2e Exloërmond. Met die brede machine kan je bijzonder snel maaien. In het gunstigste geval ongeveer 25 hectare per uur.

8. Foto’s uitgelekt nieuwe Massey Ferguson 5S-serie

Op het internet circuleerden foto’s van wat de nieuwe Massey Ferguson 5S-serie zou zijn. Een week later werd de trekker gepresenteerd. Het artikel met de uitgelekte foto’s haalde de achtste plek in onze Top 10.

9. Fendt komt met zware traploze rupstrekker (en meer)

Fendt presenteerde dit jaar met de 1167 Vario MT: de zwaarste, traploze rupstrekker ooit binnen Agco. We mogen voor de presentatie foto’s delen van deze trekker.

10. Rupshakselaar van G.M. Damsteegt op de veiling

De Claas 840 Jaguar hakselaar met hydraulisch aangedreven rups onderstel van G.M. Damsteegt werd geveild. Deze toch wel bijzondere hakselaar op rupsen werd door Damsteegt ingezet voor het hakselen op zeer natte percelen.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Top 10 best gelezen berichten van 2021

Deze tien nieuwsberichten waren afgelopen jaar het meest populair. Bovenaan: een Fendt-prototype. Ook berichten over het trekkerkenteken zijn veel gelezen. Het...
Afbeelding artikel

Aeres start met studie Agrotechniek & Engineering

Vanwege groeiende vraag naar afgestudeerden met kennis van landbouw en techniek introduceert Aeres de studie Agrotechniek & Engineering.
Afbeelding artikel

Vlakstelling van kunstmeststrooier (automatisch) corrigeren

Valtra-systeem Smart Top Link corrigeert de hoek van de kunstmeststrooier automatisch. Aanleiding voor TREKKER om zich hierin te verdiepen. Bestaan er...
Beheer
WP Admin