Terug naar nieuwsoverzicht

Tractorpulling team Blue Thunder stopt

Tractorpulling team Blue Thunder houdt op te bestaan.

Het team rond Derk Willems en Jeroen Jacobs heeft zijn roots in de standaard- en sportklasse van de Trekkerslep, van waaruit het via de Farmstock en Limited Superstock in de Zware superstock klasse terecht kwam.

Het hoge niveau van de Superstock, en het bijbehorende budget dat nodig is om om de prijzen mee te strijden, worden als reden genoemd voor het besluit. Een groot deel van de sponsoring haalde het team uit de agrarische wereld en het grondverzet, die met de recente PFAS- en stikstofproblemen onder druk staan. Corona deed daar nog een schepje bovenop, wat het team heeft doen besluiten om een punt achter de pulling carriëre te zetten. De transportcombinatie is inmiddels verkocht, voor de trekker is belangstelling getoond uit binnen- en buitenland.

In Zwolle kwam het team begin dit jaar nog aan de start:

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Meer kleppen, meer toeren voor tractorpuller Red Passion

Tractorpullingteam Red Passion sleutelt volgas aan een nieuwe tractorpuller. Het wordt wederom een Valtra.
Afbeelding artikel

Tractorpullingteam Green Warrior sleutelt aan drie tractorpullers

Tractorpullingteam Green Warrior bezit maar liefst drie tractorpullers. Met Green Warrior II werden ze in 2022 zelfs kampioen!
Afbeelding artikel

Volgepakte tribunes bij indoor tractorpulling in Etten-Leur

De 14e indoor tractorpulling in Etten-Leur trok 2.400 toeschouwers, die het spektakel vanaf volgepakte tribunes bekeken.
Beheer
WP Admin