fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Tractorpulling team Blue Thunder stopt

Tractorpulling team Blue Thunder houdt op te bestaan.

Het team rond Derk Willems en Jeroen Jacobs heeft zijn roots in de standaard- en sportklasse van de Trekkerslep, van waaruit het via de Farmstock en Limited Superstock in de Zware superstock klasse terecht kwam.

Het hoge niveau van de Superstock, en het bijbehorende budget dat nodig is om om de prijzen mee te strijden, worden als reden genoemd voor het besluit. Een groot deel van de sponsoring haalde het team uit de agrarische wereld en het grondverzet, die met de recente PFAS- en stikstofproblemen onder druk staan. Corona deed daar nog een schepje bovenop, wat het team heeft doen besluiten om een punt achter de pulling carriëre te zetten. De transportcombinatie is inmiddels verkocht, voor de trekker is belangstelling getoond uit binnen- en buitenland.

In Zwolle kwam het team begin dit jaar nog aan de start:

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse tractorpuller-kampioen Shackleton terug in Nederland

De Duitse tractorpuller-kampioen Shackleton keert terug op de Nederlandse banen, met Nederlandse teamchef en Duitse teamleden.
Afbeelding artikel

Zo bouwt team Steel 2 Steal zijn nieuwe tractorpuller

Tractorpullingteam Steel 2 Steal bouwt een tractorpuller die met niets te vergelijken is wat nu op de baan staat. TREKKER kijkt...
Afbeelding artikel

Uitdagende runs tijdens Truck en Tractorpulling Indoor Putten

De trekkers streden voor het eerst dit jaar om de verste afstand tijdens Truck en Tractorpulling Indoor Putten. TREKKER is er...
Beheer
WP Admin