Terug naar nieuwsoverzicht

Tractorpulling team Blue Thunder stopt

Tractorpulling team Blue Thunder houdt op te bestaan.

Het team rond Derk Willems en Jeroen Jacobs heeft zijn roots in de standaard- en sportklasse van de Trekkerslep, van waaruit het via de Farmstock en Limited Superstock in de Zware superstock klasse terecht kwam.

Het hoge niveau van de Superstock, en het bijbehorende budget dat nodig is om om de prijzen mee te strijden, worden als reden genoemd voor het besluit. Een groot deel van de sponsoring haalde het team uit de agrarische wereld en het grondverzet, die met de recente PFAS- en stikstofproblemen onder druk staan. Corona deed daar nog een schepje bovenop, wat het team heeft doen besluiten om een punt achter de pulling carriëre te zetten. De transportcombinatie is inmiddels verkocht, voor de trekker is belangstelling getoond uit binnen- en buitenland.

In Zwolle kwam het team begin dit jaar nog aan de start:

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Tractorpullingteam Megatron loopt voorop met elektronica

Team Megatron is een voorloper; het installeerde al eerste in tractorpullingteam in Nederland een elektrisch managementsysteem (ECU) in een trekker.
Afbeelding artikel

Team Backdraft vecht om elke kilo minder gewicht

Team Backdraft speelt het klaar om motor van 650 kilo op een Mini Unlimited van 950 kilo te bouwen.
Afbeelding artikel

Team Asterix stapelt al 40 jaar V8’en

Veertig jaar bedrijft het Asterix-team reeds tractorpulling. En na al die jaren is de basis van de motoren nog steeds dezelfde...
Beheer
WP Admin