Terug naar nieuwsoverzicht

Foto’s uitgelekt nieuwe Massey Ferguson 5S-serie

Zo zal de nieuwe Massey Ferguson 5S-serie eruit gaan zien. Foto: www.thefarmingforum.co.uk

Op het internet circuleren foto’s van wat de nieuwe Massey Ferguson 5S-serie zou zijn, die volgende week digitaal wordt gepresenteerd.

Massey Ferguson vernieuwt binnenkort de compacte 5S-serie. Hoewel de trekker pas volgende week maandag om 9:00 officieel digitaal wordt gepresenteerd, circuleren er inmiddels al uitgelekte foto’s op het internet. Deze foto bijvoorbeeld, is gevonden bij het Engelse forum www.thefarmingforum.co.uk.

Ook nieuwe kleurstelling

Op de foto is vooral te zien dat de 5S-serie volgend jaar een vernieuwd uiterlijk meekrijgt en dat de kleurstelling wijzigt. De 5S op de uitgelekte foto lijkt qua uiterlijk sterk op de recent geïntroduceerde grotere 8S-serie. Dat wil zeggen: er loopt een grijze streep volledig over de motorkap, en de cabinestijlen zijn voortaan ook grijs, in plaats van zwart.

Het Oostenrijkse tijdschrift Bauernzeitung.at publiceert deze foto, van de nieuwe 5S. Foto: Bauernzeitung.at

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

IJsland kent kleine, soms grillige trekkermarkt

Trekkerdealer Fridrik Ingi Fridriksson vertelt hoe de mechanisatiemarkt in IJsland in elkaar steekt, en ook over hoe grillig die soms is.
Afbeelding artikel

Massey Ferguson 3085 omgebouwd tot cabrio met zonnedak

De Massey Ferguson 3085 was voor klanten een vertrouwde trekker in de werkplaats van Lugtenberg. Jarenlang stond hij daar op bokken.
Afbeelding artikel

Sima 2022: MF gaat verdubbelen en zaaimachines verkopen in Europa

Massey Ferguson presenteert ambitieuze groeidoelstellingen tijdens vakbeurs Sima 2022 en gaat zaaimachines verkopen in Europa.
Beheer
WP Admin