Terug naar nieuwsoverzicht

Foto’s uitgelekt nieuwe Massey Ferguson 5S-serie

Zo zal de nieuwe Massey Ferguson 5S-serie eruit gaan zien. Foto: www.thefarmingforum.co.uk

Op het internet circuleren foto’s van wat de nieuwe Massey Ferguson 5S-serie zou zijn, die volgende week digitaal wordt gepresenteerd.

Massey Ferguson vernieuwt binnenkort de compacte 5S-serie. Hoewel de trekker pas volgende week maandag om 9:00 officieel digitaal wordt gepresenteerd, circuleren er inmiddels al uitgelekte foto’s op het internet. Deze foto bijvoorbeeld, is gevonden bij het Engelse forum www.thefarmingforum.co.uk.

Ook nieuwe kleurstelling

Op de foto is vooral te zien dat de 5S-serie volgend jaar een vernieuwd uiterlijk meekrijgt en dat de kleurstelling wijzigt. De 5S op de uitgelekte foto lijkt qua uiterlijk sterk op de recent geïntroduceerde grotere 8S-serie. Dat wil zeggen: er loopt een grijze streep volledig over de motorkap, en de cabinestijlen zijn voortaan ook grijs, in plaats van zwart.

Het Oostenrijkse tijdschrift Bauernzeitung.at publiceert deze foto, van de nieuwe 5S. Foto: Bauernzeitung.at

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Lezer van de maand: Ewout van Beek

TREKKER-lezer Ewout van Beek heeft eens een MF 135 in stukken gekocht en later weer rijdend verkocht. 'MF 135, een prachtig...
Afbeelding artikel

Eerste traploze MF 8S-trekker in Nederland

Zo rijdt de Massey Ferguson 8S.245 Dyna VT. TREKKER maakt een proefrit op sportcentrum Papendal in Arnhem.
Afbeelding artikel

Miljoenste Massey Ferguson gemaakt in Beauvais

De fabriek van Massey Ferguson in het Franse Beauvais leverde de miljoenste trekker af. De vestiging produceert al sinds 1960 trekkers....
Beheer
WP Admin