fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Homburg gaat Zweedse Ekobot ook verkopen in België

De autonome robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding van de Zweedse fabrikant Ekobot worden door Homburg niet alleen in Nederland maar nu ook in België verkocht. - Foto: Ekobot

Homburg Belgium, onderdeel van Homburg Holland, heeft in navolging van Homburg Holland een distributieovereenkomst getekend met de Zweedse fabrikant Ekobot. De autonome robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding worden nu dus ook in België verkocht.

Nadat Homburg Holland in januari aankondigde de Zweedse wiedrobot Ekobot te gaan verkopen in Nederland, volgt nu Homburg Belgium. De Belgische machineleverancier gaat Ekorobot-machines verkopen in België.

De Ekobot is een autonoom rijdend voertuig dat met behulp van sensoren en bewegende armen onder de machine, onkruiden uit gewasrijen ‘tikt’. Daarnaast is de machine voorzien van schoffelelementen die in parallellogrammen hangen.

Oplevering, verkoop en service Ekobot-machines

Homburg België zal naast de oplevering van de Ekobot-machines ook de marketing en verkoop ervan organiseren. Daarnaast verzorgt Homburg Belgium training, ondersteuning, service, garantie en onderdelen op de Belgische markt.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Väderstad start samenwerking met Ekobot

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

EM Benelux start import en verkoop Poolse EM-machines

EM Benelux is sinds mei 2024 gestart met het importeren en verkopen van EM-machines uit Polen.
Afbeelding artikel

Frans autobedrijf koopt opnieuw CNH-dealers

De Franse tak van de Zwitserse Emil Frey-groep is de nieuwe eigenaar van Gabagri, een dealerbedrijf dat onder meer Case IH...
Afbeelding artikel

Opening Lemken-fabriek in Dinteloord uitgesteld door cyberaanval

Lemken is op 11 mei aangevallen door hackers. De fabrikant heeft de opening van de nieuwe schoffelmachinefabriek in Dinteloord uitgesteld.
Beheer
WP Admin