fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Homburg gaat Zweedse Ekobot ook verkopen in België

De autonome robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding van de Zweedse fabrikant Ekobot worden door Homburg niet alleen in Nederland maar nu ook in België verkocht. - Foto: Ekobot

Homburg Belgium, onderdeel van Homburg Holland, heeft in navolging van Homburg Holland een distributieovereenkomst getekend met de Zweedse fabrikant Ekobot. De autonome robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding worden nu dus ook in België verkocht.

Nadat Homburg Holland in januari aankondigde de Zweedse wiedrobot Ekobot te gaan verkopen in Nederland, volgt nu Homburg Belgium. De Belgische machineleverancier gaat Ekorobot-machines verkopen in België.

De Ekobot is een autonoom rijdend voertuig dat met behulp van sensoren en bewegende armen onder de machine, onkruiden uit gewasrijen ‘tikt’. Daarnaast is de machine voorzien van schoffelelementen die in parallellogrammen hangen.

Oplevering, verkoop en service Ekobot-machines

Homburg België zal naast de oplevering van de Ekobot-machines ook de marketing en verkoop ervan organiseren. Daarnaast verzorgt Homburg Belgium training, ondersteuning, service, garantie en onderdelen op de Belgische markt.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Väderstad start samenwerking met Ekobot

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Forse uitbreiding productieruimte Dewulf in Winsum

Dewulf breidt de productieruimte in Winsum (Fr.) fors uit. De bouw van een nieuwe productiehal ter grootte van 6.000 m2 start...
Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Gerrit Marx wordt nieuwe CEO van CNH Industrial

Gerrit Marx wordt per 1 juli dit jaar CEO bij CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en...
Beheer
WP Admin