fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Nouws Mechanisatie distributie- en servicepartner van AgXeed-robottrekkers

Nouws Mechanisatie uit Rijsbergen (N.-Br.) is de tweede distributiepartner van AgXeed in Nederland naast landbouwmechanisatiebedrijf Rovadi met vestigingen in Ysselsteyn en Montfort (L.) . - Foto: Peter Roek

Nouws Mechanisatie in Rijsbergen (N.-Br.) is distributie- en servicepartner voor AgXeed-robottrekkers in Zuidwest-Nederland.

Nouws Mechanisatie uit Rijsbergen (N.-Br.) de tweede distributie- en servicepartner van AgXeed-robottrekkers in Nederland naast landbouwmechanisatiebedrijf Rovadi. De reden dat AgXeed voor Nouws heeft gekozen is dat innovatief denken, uitgebreide service en een directe link met de klant voorop staan bij Nouws Mechanisatie, aldus Joris Hiddema, CEO van AgXeed.

Van advies en analyse tot implementatie

Voor AgXeed en zijn partners betekent het begrip service meer dan alleen het verlenen van assistentie bij onderhoud of reparatie. Service begint bij advies aan en analyse van de bedrijven en strekt zich uit tot de volledige implementatie van de autonome systemen van AgXeed.

De technologie die AgXeed aanbiedt is meer dan alleen een machine, aldus Hiddema. Het is een nieuwe manier van landbouw bedrijven. Daarbij is de begeleiding van boeren en loonwerkers bij het werken met de AgXeed-robottrekkers noodzakelijk.

Geïntegreerde portal

Met de geïntegreerde portal kunnen boeren en loonwerkers hun werkzaamheden op het veld van tevoren virtueel plannen. Daarbij spelen omvang en snelheid een minder belangrijke rol dan continuïteit en precisie van de bewerkingen.

Semi-autonome oplossingen

Stievy van Nijnatten, mede-eigenaar Nouws Mechanisatie ziet al een aantal jaren dat de nadruk komt te liggen op automatisering. “We bedienen tot op heden een breed scala aan klanten met semi-autonome oplossingen. We zijn blij dat we een leverancier hebben gevonden die volledige automatisering mogelijk maakt met zowel fysieke hardware als software.”

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Forse uitbreiding productieruimte Dewulf in Winsum

Dewulf breidt de productieruimte in Winsum (Fr.) fors uit. De bouw van een nieuwe productiehal ter grootte van 6.000 m2 start...
Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Gerrit Marx wordt nieuwe CEO van CNH Industrial

Gerrit Marx wordt per 1 juli dit jaar CEO bij CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en...
Beheer
WP Admin