fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Rovadi officieel distributiepartner AgXeed

Joris Hiddema (AgXeed) en Rob van Dijck (Rovadi) ondertekenden op 1 april de overeenkomst. (foto: Rovadi)

Landbouwmechanisatiebedrijf Rovadi met vestigingen in Ysselsteyn en Montfort (L.) is officieel distributie- en servicepartner van robotbouwer AgXeed voor Zuidoost-Nederland.

Het contract tussen Rovadi en AgXeed om distributie- en servicepartner van AgXeed te worden is op 1 april 2022 officieel ondertekend. Rovadi gaat het huidige AgXeed productassortiment aanbieden, dat bestaat uit de AgXeed Agbot 5.115T2 115kW (156 pk) autonome trekker op rupsen en de driewielige autonome Agbot 2.055W3 van 55kW (75 pk). Het mechanisatiebedrijf laat weten dat de eerste units al zijn verkocht en vanaf mei 2022 naar klanten in Nederland en Duitsland vertrekken.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Gerrit Marx wordt nieuwe CEO van CNH Industrial

Gerrit Marx wordt per 1 juli dit jaar CEO bij CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en...
Afbeelding artikel

Fossielvrij staal voor productie verreikers en knikladers van Manitou

Manitou gaat vanaf 2026 fossielvrij staal van de Zweedse producent SSAB gebruiken voor de bouw van zijn verreikers en knikladers.
Beheer
WP Admin