fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Farmstore verhuist naar Cuijk

De nieuwe locatie van Farmstore aan de Ewinkel 12 in Cuijk (N-Br.). De eerste machines staan er al, de komende weken komen er meerdere bij. Foto: Farmstore.

Machine-importeur Farmstore verhuist van Bleskensgraaf (Z.-H.) naar Cuijk (N.-Br.). Aanleiding is de eerdere overname door Wilko Jilissen.

Na bijna 25 jaar gevestigd te zijn in Bleskensgraaf, verhuist Farmstore van Bleskensgraaf (Z.-H.) naar Cuijk (N-Br.). Officieel is de verhuizing ingegaan op 3 januari 2022. De verhuizing is de eerste grote verandering die de nieuwe directeur en eigenaar Wilko Jilissen doorvoert. Farmstore is de importeur van onder meer de merken Storti, Alpego, Monosem, Sulky, Jeantil, Tecnoma en Farmtec.

Lees verder onder de foto

Wilko Jilissen is officieel per 1 januari 2022 directeur en eigenaar van Farmstore. De verhuizing naar het nieuwe pand in Cuijk voerde Jilissen door. Foto: Van Assendelft.

Wilko Jilissen is officieel per 1 januari 2022 directeur en eigenaar van Farmstore. De verhuizing naar het nieuwe pand in Cuijk voerde Jilissen door. Foto: Van Assendelft.

Nieuw hoofdstuk

Farmstore verhuist naar de Ewinkel 12 in Cuijk, een locatie waar eerder een bandenservicebedrijf was gevestigd. Alle medewerkers verhuizen mee naar de nieuwe locatie. De eerste machines staan er al. De komende weken zullen meerdere machines en inventaris overgaan naar de nieuwe zichtlocatie aan de A73 nabij Nijmegen.

Farmstore houdt eerdere samenwerkingen in stand. Zo blijft mechanisatiebedrijf De Kruyf in Nijkerk zorgen voor de onderdelenvoorraad en -distributie van alle Farmstore machines en blijft er een locatie in Ens (Fl.) waar de meeste nieuwe machines op voorraad staan én enkele machines geassembleerd worden.

Lees hier een interview met Wilko Jilissen over de overname van Farmstore.

Gerelateerde tags: , , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Merknaam Sulky wordt Sky

Per direct stapt werktuigenfabrikant Burel over op een nieuwe kleurstelling en introduceert hij Sky als merknaam voor alle producten.
Afbeelding artikel

Sulky SpeedControl compenseert invloed rijwind

Sulky ontwikkelde een nieuwe techniek voor op hun kunstmeststrooiers, waarbij de instelling van het strooibeeld automatisch de toenemende rijwind bij hogere...
Afbeelding artikel

Sulky-strooier compenseert de invloed van rijwind

Volgens machinefabrikant Sulky beïnvloedt de rijwind die ontstaat bij het kunstmest strooien op hogere rijsnelheid het strooibeeld negatief. Sulky bedacht daarom...
Beheer
WP Admin