fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Homburg gaat Zweedse Ekobot ook verkopen in België

De autonome robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding van de Zweedse fabrikant Ekobot worden door Homburg niet alleen in Nederland maar nu ook in België verkocht. - Foto: Ekobot

Homburg Belgium, onderdeel van Homburg Holland, heeft in navolging van Homburg Holland een distributieovereenkomst getekend met de Zweedse fabrikant Ekobot. De autonome robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding worden nu dus ook in België verkocht.

Nadat Homburg Holland in januari aankondigde de Zweedse wiedrobot Ekobot te gaan verkopen in Nederland, volgt nu Homburg Belgium. De Belgische machineleverancier gaat Ekorobot-machines verkopen in België.

De Ekobot is een autonoom rijdend voertuig dat met behulp van sensoren en bewegende armen onder de machine, onkruiden uit gewasrijen ‘tikt’. Daarnaast is de machine voorzien van schoffelelementen die in parallellogrammen hangen.

Oplevering, verkoop en service Ekobot-machines

Homburg België zal naast de oplevering van de Ekobot-machines ook de marketing en verkoop ervan organiseren. Daarnaast verzorgt Homburg Belgium training, ondersteuning, service, garantie en onderdelen op de Belgische markt.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Väderstad start samenwerking met Ekobot

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Ron Smit (Homburg): ‘Rabe-machines vullen ons programma mooi aan’

Ron Smit, productspecialist bij Homburg Holland, legt uit waarom Homburg nu ook ploegen en rotorkopeggen van Rabe gaat importeren.
Afbeelding artikel

Toegang tot internet via CNH en Intelsat

CNH Industrial wil ook in de meest afgelegen landbouwgebieden toegang tot snel internet en gaat samenwerken met satellietbedrijf Intelsat.
Afbeelding artikel

Tolsma-Grisnich en Schouten sorteren samen

Invaro Group - waaronder Schouten Agri Solutions valt - en Tolsma-Grisnich zijn actief in de sorteertechniek en werken vanaf 1 mei...
Beheer
WP Admin