Greep uit onze tests

De Deutz-Fahr 5115.4 G is een ronkende vierpitter

Vele merken hebben een enorm aanbod in het segment rond de 100 pk. Dat is bij Deutz-Fahr niet anders. Wij reden met de 5115.4 G en dat beviel ons goed. De trekker rijdt prettig maar bij de bediening zijn er verbeterpunten.
Download de test

Challenger MT765 van rauw tot verfijnd

Landbouwtrekkers op een geveerd rupsonderstel. Het concept heeft unieke voordelen en tegelijk grote nadelen. Als occasion zijn ze soms scherp geprijsd. Een koopje voor zo’n trekker met veel vermogen en een lage bodemdruk, of een bodemloos sleutelproject?
Download de test

Steyr 8090 A is kort maar krachtig

De Steyr trekkers stonden destijds bekend om hun robuustheid. Dezelfde verwachting had de redactie toen de 8090 A in de trekkertest verscheen. De prestaties beken zeer acceptabel: de 8090 is een echte volhouder. Het bedieningsgemak en de uitvoering liet op enkele punten te wensen over.
Download de test

Steyr Absolut 6240 CVT: Tot in het kleinste detail anders

De nieuwe Absolut-serie van Steyrr zagen we voor het eerst op de Agritechnica in 2019, maar de daadwerkelijke productie liet op zich wachten. Inmiddels is het zover, en TREKKER reed met de eerste Absolut in Nederland. Vooral het aantal detailverbeteringen is gigantisch. Meest opvallende vernieuwing: een luchtgeveerde cabine.
Download de test

De New Holland T7 HD is een sterke troef

Deze T7 HD is technisch vrijwel gelijk aan de Optum van Case IH en de Terrus van Steyr. Zijn ze helemaal identiek? Dat wijst deze test uit maar er zijn grote overeenkomsten. En alle drie de trekkers zijn superzuinig!
Download de test

Case IH Optum 300 vult gat tussen Puma en Magnum

De Optumserie van Case IH moet een gat opvullen tussen de Magnum en de Puma. Dit gat is niet op vermogen gebaseerd, maar wendbaarheid en gewicht. De trekker is compacter dan de Magnum maar sterker dan de Puma.
Download de test

Fendt 313 Vario: oude bekende met verbeteringen

De 313 Vario is een oude bekende. De trekker lijkt vanaf de buitenkant sterk op de 312 Vario die in 2007 is getest. Toch zijn er meer verbeteringen dan gedacht. In deze bijzondere test leest u onder andere terug waarom AdBlue-verbruik tegelijkertijd mee en tegen kan vallen.
Download de test

Kubota M5111, een Japanner in Europa

Kubota probeert al enkele jaren voet aan de grond te zetten in Europa. TREKKER testte de M5111, een robuuste boerentrekker voor niet te veel geld. Echt achterlopen doet de trekker niet meer, maar de lage prijs is wel het grootste pluspunt.
Download de test