Greep uit onze tests

Fendt 1050 Vario trendsetter in nieuwe vermogensklasse

De nieuwe krachtpatser van Fendt zet een nieuwe vermogensklasse op de kaart met een 500 pk standaard trekker. De machine heeft veel bijzonder snufjes, waaronder een hydraulisch aangestuurd koelsysteem, die alleen koelt als dat nodig is. Zo wordt de efficiëntie verhoogt.
Download de test

Kubota M5111, een Japanner in Europa

Kubota probeert al enkele jaren voet aan de grond te zetten in Europa. TREKKER testte de M5111, een robuuste boerentrekker voor niet te veel geld. Echt achterlopen doet de trekker niet meer, maar de lage prijs is wel het grootste pluspunt.
Download de test

Een solide Deutz-Fahr 6180 P

Deutz-Fahr heeft in het kader van de nieuwe emissienormen haar trekkerserie vernieuwd. In plaats van de M serie is er nu de 6 serie. En dat blijkt een solide trekker met een zuinige motor en een krachtige hefinrichting.
Download de test

MF 6600 oogt groot met 4 sterke cilinders

De 6600-serie is de eerste viercilinderserie van Massey Ferguson met cvt als optie. Er is veel vraag naar compacte trekkers met cvt. De trekker oogt echter niet compact.
Download de test

Kleine MF 5600 met slimme versnellingsbak

Massey Ferguson vernieuwt de 5400-serie door de 5600-serie. De fabrikant verrast met een sterke driecilinder in combinatie met slimme versnellingsbak met automatiek functies. De trekker is een ultieme voorladertrekker.
Download de test

De grote hydrauliektest

Hydraulische systemen worden steeds beter en geavanceerder. Ook viercilinders beschikken tegenwoordig over de nieuwste hydraulische snufjes. In deze test hebben we zes merken naast elkaar gezet om te testen en te vergelijken.
Download de test

De Massey Ferguson 5445 blijkt betrouwbaar

Hoe presteert een trekker nadat hij een arbeidzaam leven heeft gehad? Was de techniek ook betrouwbaar? Vragen die centraal staan bij deze rubriek ‘opnieuw getest’. De MF 5445 brengt het er goed vanaf.
Download de test

Zetor Proxima Power is een interessant, betaalbaar werkpaard

In de praktijk weet de Zetor zijn motorvermogen om te zetten in daadkracht. De trekker is met de gunstige bruto startprijs een interessante machine.
Download de test