displayGPT('AdvertisementLeaderboard');

Download onafhankelijke trekker tests

Zoek tests

Prijs van

Prijs tot

Bouwjaar van

Bouwjaar tot

Vermogen van

Vermogen tot

Verwijder filters

Laatst verschenen tests

Deutz-Fahr 6130.4 RVshift: Topper met trucage

Deutz-Fahr heeft de langverwachte 6.4-serie klaar. De 6130.4 RVshift is een model dat nog ontbrak: een lichte viercilinder met evengoed een ruime cabine. Je kunt 'm traploos krijgen (TTV) en als full-powershift (RVshift). Het gekke is: die laatste is technisch gezien gewoon een TTV. Hoog tijd voor een proefrit.

Download de test

New Holland T7.315 HD: Modern en muisstil

We hebben de vernieuwde T7 HD-serie van New Holland getest en maakten voor het eerst uitgebreid kennis met de geheel nieuwe cabine. Daarmee zet New Holland een grote stap voorwaarts. Het is er ruim, licht en ontzettend stil. Ook de bediening is volledig aangepast, en er is een nieuw beeldscherm. Dat alles bevalt goed, al vonden we ook wat kritiek puntjes.

Download de test

Kioti HX 1201: Volwassen en voordelig

Afgelopen november verraste de Zuid-Koreaanse trekker fabrikant Kioti door op zowel de Sima als de Eima zijn vernieuwde landbouw trekker serie Kioti HX voor te stellen. Het resultaat is een moderne, rijk uitgeruste trekker tegen een schappelijke prijs. TREKKER kon proefrijden met zowel de HX 2101 als de HX 1401.

Download de test

Fendt 211 Vario met FendtOne: (Te?) volwassen

De 200-serie is de kleinste serie van Fendt, maar zeker na de grote update in 2020, is deze meer dan volwassen. Fendt gebruikt voor een deel nog dezelfde bouwstenen als bij z'n voorganger, maar met nieuwe techniek daaraan toegevoegd. meten we op alle punten betere resultaten. De professionele gebruiker kan zich uitleven met het hypermoderne FendtOne-bedieningssysteem en nu fraai geïntegreerde gps. Voor sommigen zal de trekker wellicht té volwassen zijn.

Download de test

Tym T78: Voor de eenvoudige klus

Het Zuid-Koreaanse TYM stelde op de Franse mechanisatiebeurs Sima in November de nieuwe T78 en T130 voor. We maakten bij de duitse TYM-importeur een proefrit met de T78 en konden ook het prototype T130 eens goed aanschouwen.

Download de test

Kubota M7001-serie: Degelijk debuut door kordate Japanners

Kubota presenteerde in 2014 de M7-serie (130 tot 170 pk). Omstreeks 2016 kwam de verkoop op gang. Dat betekent dat Kubota's eerste 'grote' trekker nu op de tweedehandsmarkt verschijnt. Opvallend is dat de Japanners er alles aan deden (en doen) om dit debuut te doen slagen. Interessante optie? Je leest er alles over in dit artikel, inclusief aankooptips.  

Download de test

Trouwe McCormick D-219

Een trekker die in de jaren ’60 nieuw werd gekocht, intussen een hele generatie overleefde, en nu stiekem onmisbaar is. Bij zzp’er Julius Huistra in het Friese Sibrandabuorren draait zijn McCormick D-219 nog af en toe mee. Het kleine trekkertje kan op plekken komen waar de grote broers blijven steken.

Download de test

New Holland 8160 tikt 20.000 uur aan

De trouwe 'straaljager' van Jac Biemond uit Zwijndrecht doet door het ruwe geluid zijn bijnaam eer aan. De trekker verdwijnt waarschijnlijk nóóit meer van het erf. Ondanks enkele pechgevallen en een diefstal staat de trekker nog steeds tussen het machinepark van Jac Biemond.

Download de test

Fendt 816 Favorit werkt nog volop mee

In de jaren '90 is de trekker nieuw gekocht. Intussen gaat de trekker richting de 20.000 uur. Loonbedrijf van Ginneken in Oosterhout beleeft nog altijd veel plezier aan het werkpaard van Fendt. De trekker is er echter niet voor de hobby: ''Als-ie geld gaat kosten, vliegt-ie er zo uit.''

Download de test

De New Holland TS135A is een krachtpatser

De New Holland TS135A volgde in 2003 de TS115 op. Wat bij onze eerste test al opviel was de krachtige motor. Het was een echte allround trekker die ook veel verkocht is. Ook tien jaar later blijkt het nog een goede trekker te zijn.

Download de test

TYM is de eerste Koreaanse fabrikant met cvt

Kubota heeft het er al jaren over maar het kleine TYM heeft er nu al één. Een trekker met cvt, ingekocht bij ZF. Alhoewel de trekker pas in 2016 in Europa op de markt komt, konden wij nu alvast een proefrit maken.

Download de test

Case IH Puma 200 bewijst zich met CVX

De Case IH Puma was bij de introductie al een populaire trekker maar de komst van de CVX stuwde de verkoop nog verder omhoog. Uit deze duurtest blijkt hoe de trekker zich staande houdt in de praktijk.

Download de test