Greep uit onze tests

De 5000-serie van Arbos vooral een basistrekker

Lovol brengt dit merk weer opnieuw op de markt. Omdat Lovol te veel wordt geassocieerd met ‘goedkope Chinees’, brengen ze een oude naam opnieuw tot leven. De 5000 serie is in de basis een prima trekker, maar vraagt de benodigde verbeteringen.
Download de test

De Valtra T-serie blijft eigenzinnig

Valtra heeft haar T-serie vernieuwt. En zoals het Valtra betaamt blijft het een eigenzinnige trekker. Toch is deze nu meer afgestemd op de Europese markt. En de powershift is nu bijna net zo soepel als een cvt-transmissie.
Download de test

De Massey Ferguson 7615 biedt 3 transmissies

Massey Ferguson biedt in haar 7600 drie verschillende transmissies aan. Daarnaast biedt MF ook nog 3 luxe-niveaus aan. En je kunt kiezen uit een vier of een zescilinder. We hebben 3 trekkers met de verschillende transmissies getest.
Download de test

De Deutz-Fahr 9340 is mooi, groot en compleet

De 9340 van Deutz-Fahr is een fraaie trekker om te zien. De inschakeling van een Italiaans designbureau is een slimme zet geweest van Deutz-Fahr. De trekker bestaat uit bekende componenten zoals de Deutz motor en de ZF bak.
Download de test

Massey Ferguson’s 3700 is chic en smal

De smalspoor serie ging al weer lange tijd mee bij Massey Ferguson. Nu krijgt ook deze serie weer een update. Waarbij vooral de nieuwe motorkap positief opvalt. Maar ook onder de motorkap is er veel positiefs te melden.
Download de test

Pittige Valtra N163 is compacte krachtpatser

Valtra heeft met de N163 Direct de sterkste traploze 4 cilinder in de markt gezet. De krachtpatser perst maximaal 171 pk uit het blok. De trekker is hydraulisch sterk en springt zuinig om met AdBlue.
Download de test

Hardware en software van 6185 RCshift voor elkaar

De basiscomponenten zijn al langere tijd goed bij de grotere Deutz-Fahr trekkers. De bediening en andere software zaken bleven tot nu wat achter. Deze 6185 RCshift geeft weinig reden tot klagen alhoewel er altijd verbeterpunten zijn.
Download de test

De Challenger MT’s blijven enorme machines

Agco bracht de rupstrekkers van Challenger op niveau van emissiefase 4. Nu ligt er in de kleine serie een 7 cilinder Agco Power en in de grote serie een 12 cilinder Agco Power. De machines zijn echt geschikt voor zwaar trekwerk.
Download de test