Greep uit onze tests

Zetor Proxima Power is een interessant, betaalbaar werkpaard

In de praktijk weet de Zetor zijn motorvermogen om te zetten in daadkracht. De trekker is met de gunstige bruto startprijs een interessante machine.
Download de test

Ouderwetse Farmtrac 675 DT is dorstig

In thuisland Polen speelt Farmtrac een voorname rol. In Nederland zijn de trekkers wel te koop, maar er zijn weinig eindgebruikers. De trekker doet qua mechaniek denken aan een 40 jaar oude Ford 5000. Daarnaast heeft hij ook een zeer gulzige motor.
Download de test

De Steyr 4120 is een echte allrounder

Deze 4120 valt in de Multi-serie van Steyr. En van Multi is weinig gelogen want deze trekker is breed inzetbaar. De trekker heeft een zuinige motor en praktische transmissie. Wel mag de hef wat sterker zijn.
Download de test

Case IH Farmall U Pro werkt prettig

Een echte boerentrekker. Zo kun je de Farmall van Case IH wel noemen. De trekker heeft een solide basis waarbij de transmissie en de aftakas er positief uitspringen. Wel zijn er nog wat verbeteringen mogelijk.
Download de test

Kubota M5101 N schakelt op

Kubota vernieuwde diverse series waaronder de smalspoor serie. En daarin voegt Kubota nogal wat luxe toe. Nee, nog geen cvt of voorasvering maar wel een airco, luchtgeveerde stoel en een omkeershuttle.
Download de test

Case IH Quadtrac is een traploos trekmonster

Case IH introduceert de sterkste trekker met cvt-transmissie. Samen met ZF heeft CNH een traploze transmissie ontwikkeld die deze hoge vermogens kan overzetten op de ondergrond. Alhoewel, de grootste modellen krijgen geen cvt.
Download de test

De 5000-serie van Arbos vooral een basistrekker

Lovol brengt dit merk weer opnieuw op de markt. Omdat Lovol te veel wordt geassocieerd met ‘goedkope Chinees’, brengen ze een oude naam opnieuw tot leven. De 5000 serie is in de basis een prima trekker, maar vraagt de benodigde verbeteringen.
Download de test

Valtra N174 Versu zonder schakelhendels

De vierde generatie N-serie van Valtra is opnieuw ontworpen met de typische Valtra-noviteiten. De langere wielbasis en een moderne cabine horen zijn verbeterd.
Download de test