Greep uit onze tests

De nieuwe John Deere 7290 R vervult wensen

In 2011 werdt de 7 R serie geïntroduceerd als opvolger van de 7030-serie. Een drie jaar later krijgt de serie al een update en vonden wij het tijd om eens een rondje te rijden met de 7290 R. En dat bevalt ons goed.
Download de test

Technisch goede Agrotron 150 met gevoelig uiterlijk

De Deutz-Fahr Agrotron 150 was altijd al een populaire trekker. Dit bleek wel uit de verkoopcijfers toen het model nog geproduceerd werd. Dit heeft de machine onder andere aan zijn goede comfort te danken.
Download de test

De John Deere 8R is een comfortabel sleurmonster

De grootste modellen van John Deere werden vaak gezien als lompe, stugge en Amerikaanse trekkers. Deze 8R rekent met veel vooroordelen af maar de enorme trekkracht is wel gebleven. En dat wordt gecombineerd met een zuinig hart.
Download de test

Same Explorer3 100 blinkt uit als simpele allrounder

De Same Explorer3 100 is een uitblinker wat betreft de allroundkenmerken. De trekker is een fijne machine met ruime keuze uit aftakastoerentallen.
Download de test

New Holland biedt volop keus met de T5.95

New Holland biedt al langer de T5 serie aan maar nu is er ook een nieuwe transmissie voor deze serie. New Holland biedt volop keus aan trekkers rond de 100 pk. De T5.95 Electro Command bevalt ons in ieder geval goed.
Download de test

Fendt 313 beschikt over Agco-power

Fendt introduceerde de nieuwe 300-serie bijna tegelijk met de nieuwe 1000-serie. De nieuwe motor blijkt in het werk zuinig te zijn en ook de vario-transmissie is netjes afgesteld. Er zijn evengoed weinig minpunten aan deze trekker.
Download de test

Een solide Deutz-Fahr 6180 P

Deutz-Fahr heeft in het kader van de nieuwe emissienormen haar trekkerserie vernieuwd. In plaats van de M serie is er nu de 6 serie. En dat blijkt een solide trekker met een zuinige motor en een krachtige hefinrichting.
Download de test

Case IH Optum is in optuma forma

Er was door de jaren heen een gat gegroeid tussen de grootste Puma en de kleinste Magnum. Met de Optum vult Case IH dat gat weer op. Uit de test blijkt dat de Optum niet voor niets de titel ‘Tractor of the Year 2017’ heeft gewonnen.
Download de test