Download onafhankelijke trekker tests

Greep uit onze tests

Multi-test: Wie is de sterkste?

Het is een klassieke vraag bij vele borrels en andere gezellige avonden: welke trekker is nu echt de sterkste? TREKKER deed een onderzoek en zette de conventionele trekker naast de kniktrekker, de rupstrekker en de Xerion.
Download de test

Afstandbediende Valtra met zware laadkraan

Boomkwekerij Ebben in het Brabantse Cuijk nam onlangs een Valtra T194 met opgebouwde Atlas-laad-kraan in gebruik. Bijzonder is dat niet alleen de kraan, maar ook de trekker volledig op afstand te bedienen is.    
Download de test

De Massey Ferguson 5445 blijkt betrouwbaar

Hoe presteert een trekker nadat hij een arbeidzaam leven heeft gehad? Was de techniek ook betrouwbaar? Vragen die centraal staan bij deze rubriek ‘opnieuw getest’. De MF 5445 brengt het er goed vanaf.
Download de test

Case IH Maxxum is een pittig baasje

De Case IH Maxxum is een trekker met een pittige motor. Alles klopt, de motor is krachtig en zuinig. De transmissie is wel gedateerd. Ook de hef en de hydrauliek overtuigen ons. Goedkoop is de trekker echter niet.
Download de test

New Holland T6.175 werkt op methaangas

In 2015 was het mogelijk om met de eerste fabriekstrekker van New Holland te rijden die draaide op methaangas. De trekker is in 2020 in productie genomen.
Download de test

Deutz-Fahr Agrotron 6190 TTV maakt flinke stap vooruit

Het topmodel in de 6-serie van Deutz-Fahr lijkt een dubbelganger van de 7-serie. Vanaf de voorganger TTV 600 is de bediening en styling flink vooruit gegaan. Daarbij passen er nu 42 inch-banden onder de trekker en is het interne hydraulieksysteem van het externe systeem gescheiden.
Download de test

Een update voor de Claas Arion

Alhoewel de verschillen van buiten klein zijn is er toch wat veranderd aan de Claas Arion 600. Daarnaast is er een nieuw topmodel, de 660. TREKKER maakte een proefrit en ontdekte behoorlijk wat praktische details.
Download de test

De John Deere 8R is een comfortabel sleurmonster

De grootste modellen van John Deere werden vaak gezien als lompe, stugge en Amerikaanse trekkers. Deze 8R rekent met veel vooroordelen af maar de enorme trekkracht is wel gebleven. En dat wordt gecombineerd met een zuinig hart.
Download de test