Greep uit onze tests

Fendt 1050 Vario trendsetter in nieuwe vermogensklasse

De nieuwe krachtpatser van Fendt zet een nieuwe vermogensklasse op de kaart met een 500 pk standaard trekker. De machine heeft veel bijzonder snufjes, waaronder een hydraulisch aangestuurd koelsysteem, die alleen koelt als dat nodig is. Zo wordt de efficiƫntie verhoogt.
Download de test

Achter de knoppen op de X7

De nieuwe X7 bedien je vooral met de knoppen. Ook McCormick gaat de trends in trekkerland achterna en de bediening lijkt op die van de concurrentie. Ook beschikt de trekker optioneel over een actieve cabinevering.
Download de test

Italiaanse John Deere 5090 G is een compacte boerenvriend

De wendbaarheid van de italiaanse boerentrekker van John Deere maakt de trekker een plezierig werkpaard voor lichte klussen. De trekker heeft geen Deere motor maar een FPT motor van 91,5 pk zonder de boost.
Download de test

Merkenwissel: Overstappen van MF naar McCormick?

De meeste trekkerkopers zijn behoorlijk merktrouw. Terwijl andere merken ook veel te bieden hebben. Sander Postma zag dat ook in en schreef zich daarom in voor een merkenwissel. Zodoende testte hij twee weken een McCormick.
Download de test

Overstappen van Fendt 720 Vario naar Claas Axion 830 Cmatic?

Een akkerbouwer die al Fendt rijd voordat de TMS werd geintroduceerd, mag de Claas Axion 830 CMatic aan de test onderwerpen. Hij had voorheen 70% voorkeur voor de tekkers van Fendt, maar de Claas heeft hier verandering in kunnen brengen. De trekker beviel goed.
Download de test

De grote hydrauliektest

Hydraulische systemen worden steeds beter en geavanceerder. Ook viercilinders beschikken tegenwoordig over de nieuwste hydraulische snufjes. In deze test hebben we zes merken naast elkaar gezet om te testen en te vergelijken.
Download de test

Massey Ferguson’s 3700 is chic en smal

De smalspoor serie ging al weer lange tijd mee bij Massey Ferguson. Nu krijgt ook deze serie weer een update. Waarbij vooral de nieuwe motorkap positief opvalt. Maar ook onder de motorkap is er veel positiefs te melden.
Download de test

Zuinige Claas Axion 850 breekt Powermix-test record

De Claas Axion 850 is door Fase IV zuiniger geworden dan de voorgangers. De motor met adblue-techniek zet een nieuw laag dieselverbruikrecord in de Powermix-test. Ook de ruime cabine is goed afgewerkt en comfortabel.
Download de test