Greep uit onze tests

Overstappen van Deutz-Fahr naar John Deere?

Een loonbedrijf in Stolwijk nam de proef op de som met een John Deere 6125R. De kleur van de trekker kleurt vreemd tussen de Deutz-Fahr trekkers die sinds het ontstaan van het loonbedrijf de bedrijfskleur voeren. Toch wilden de ondernemers eens een andere trekker proberen.
Download de test

Overstappen van New Holland naar Valtra?

Een akkerbouwbedrijf kon een nieuwe Valtra T 214 vergelijken met hun eigen New Holland T 7050 AutoCommand. Vooral de betere geveerde vooras van de Valtra beviel de testers.
Download de test

Overstappen van Fendt naar New Holland?

Kouwenberg heeft een behoorlijk machinepark waarvan de Fendt 720 de hoofdtrekker is. Toch wilde hij zijn Fendt wel eens vergelijken met een ander merk en zo had hij anderhalve week een New Holland tot zijn beschikking.
Download de test

Case IH Optum is in optuma forma

Er was door de jaren heen een gat gegroeid tussen de grootste Puma en de kleinste Magnum. Met de Optum vult Case IH dat gat weer op. Uit de test blijkt dat de Optum niet voor niets de titel ‘Tractor of the Year 2017’ heeft gewonnen.
Download de test

Fastrac is een transporttrekker die meer kan

Waar het ontwerp van trekkers bij de meeste fabrikanten gelijk is, is JCB altijd een mooie uitzondering. JCB geeft al jaren meer aandacht aan het wegcomfort dan andere fabrikanten. Ook deze trekker voldoet daaraan maar hij kan meer.
Download de test

De nieuwe Valtra A toont potentie

De oude A-serie was geen verkooptopper in Nederland. Voor een groot deel kwam dat door de smalle cabine. Daar heeft Valtra verandering in gebracht, de nieuwe cabine is 50 cm breder. De vernieuwde A moet de verkoop een boost geven.
Download de test

Valtra N174 Versu zonder schakelhendels

De vierde generatie N-serie van Valtra is opnieuw ontworpen met de typische Valtra-noviteiten. De langere wielbasis en een moderne cabine horen zijn verbeterd.
Download de test

Zuinige Arion met verbeterpunten

Claas heeft de Arion-serie vernieuwd. De serie bestaat nu uit 6 modellen. TREKKER testte het op één na grootste model, de Claas Arion 450. Deze trekker presteert goed op brandstofverbruik en hydrauliek. Toch zijn er nog verbeterpunten.
Download de test