displayGPT('AdvertisementLeaderboard');

Download onafhankelijke trekker tests

Zoek tests

Prijs van

Prijs tot

Bouwjaar van

Bouwjaar tot

Vermogen van

Vermogen tot

Verwijder filters

Laatst verschenen tests

7x automatisch sturen getest: Valtra voorop in grote gps-test

Weet je nog dat we vorig jaar even trekkers uit het 300-pk-segment testten? Daarvan hebben we alle details behandeld, behalve de gps. Daarom nu: een grote gps-vergelijkingstest. Daaruit blijkt dat alle zeven merken een prima gps-stuursysteem leveren. Verschil zit 'm in geavanceerde functies en gebruiksgemak. Valtra gaat voorop, met John Deere op plek twee.

Download de test

Valtra N4-serie: Fins succesnummer met groeistuipen

Valtra zette grote stappen in 2015, met de introductie van de vierde generatie N-serie - een compleet nieuwe trekker. In die periode zag Valtra het marktaandeel in Nederland bijna verdubbelen. (2014-2021); daar moet de N4 aan bij hebben gedragen. Een succesnummer dus, maar met groeistuipen.

Download de test

John Deere 6R 185: Zuinige en stille alleskunner

John Deere heeft een beoogde opvolger voor het in Nederland o zo populaire model 6155R. Namelijk deze 6R 185. We hebben de trekker uitgebreid getest en concluderen dat hij op de meeste punten super uit de bus komt. De cabine is fantastisch: ruim, keurig afgewerkt en de stilste ooit gemeten. Maar op sommige andere punten komt de trekker niet helemaal mee met het 200 pk-segment.  

Download de test

Landini Rex 4-120 GT Dynamic: Kleine rex wordt groot

De compacte smalspoortrekker Landini Rex 4-120 GT Dynamic kan zich qua techniek meten met een grote landbouwtrekker. Moederconcern Argo heeft de trekker op diverse punten verbeterd, waaronder een draaibare stoel met armleuningbediening en een innovatief autonoom rijden-systeem voor in wijngaarden op basis van ultrasoonsensoren.

Download de test

Fendt 314 Vario: Behoorlijk super-de-luxe

Tid voor weer eens een Fendt 300 in de trekkertest. Sinds de laatste test (2017) is er veel veranderd, zoals het hele interieur. En er kwam een nieuw topmodel: de 314 Vario met maximaal 152 pk. Veel pk's dus, in een lichte wendbare basis. Voeg daar een super-de-luxe bediening aan toe, en je hebt een redelijk beeld van deze 314. Maar er zijn ook (kleine) dingen die tegenvallen. Je leest het in deze test.

Download de test

Belarus 952.7: Wit-rus voor € 484 per pk

Om zijn trekkers in de EU te mogen verkopen, voorziet de Wit-Russische fabrikant Belarus ze nu van Caterpillar-motoren. De 952.7 is de zevende versie sinds de introductie van de oer-952 in 1996. Veel techniek is gemoderniseerd, veel ook bleef hetzelfde. De cabine oogt nogal hoekig en gedateerd, al is hij wel erg ruim van binnen met prima zicht door de grote ruiten.

Download de test

McCormick X5.120 P3-Drive: Luxe in het boerensegment

McCormick heeft zijn X5-serie uitgebreid met een luxere nieuwe telg, de X5 p3-Drive. Deze trekker heeft een gerobotiseerd geschakelde transmissie, gecombineerd met een drietraps powershift, en een geveerde vooras en geveerde cabine. Plus een slim stuursysteem.

Download de test

Massey Ferguson 9S.425 Dyna-VT: Schepje er bovenop

Een nieuwe gigant bij Massey Ferguson: de 425 pk sterke 9S.425 Dyna-VT. Dat is het topmodel van een nieuwe 9S-Serie die volgend jaar de 8700S-serie gaat vervangen. Simpel gezegd kun je stellen dat 't een 8700S is met een grotere cabine erop, bekend van de 8S-serie. En er is meer vernieuwd. TREKKER maakte een exclusieve proefrit.

Download de test

Claas Arion 470: Grandioos geheel

Niet te groot, niet te zwaar en toch best wel luxe. Plus: deze kleine rakker levert 155 pk. Als je op zoek bent naar een trekker van dit formaat, raden we zeker aan de Arion 470 eens uit te proberen. De Arion 470 scoort namelijk op alle fronten uitstekend. Tuurlijk, we vonden een paar verbeterpuntjes, en ook is het geen koopje. Lees er alles over in deze trekkertest.

Download de test

Valtra S416: Sterke S

Valtra geeft de S-serie een update. Het is vanaf nu weer een echte Fin: de productielijn bevind zich namelijk in de Valtrafabriek in het Finse Suolathi. Hier konden we een exclusieve proefrit maken met de vernieuwde S-Serie.

Download de test

John Deere vs Case IH: Stapte de Kleijne over op John Deere?

Sommigen zijn verknocht aan één trekkermerk, zonder precies te weten wat de concurrent biedt. Daarom is er de rubriek Merkenwissel, waarin een lezer een ander merk op  eigen bedrijf kan testen. John Deere stelde daarvoor een 6R 150 beschikbaar. Wiek en Hayke de Kleijne uit America (L.), beide fervent Case IH-rijders, wilden die wel eens proberen.

Download de test

Lindner Geotrac 134 EP met nieuwe gadgets

Lindner komt in 2013 met twee nieuwe modellen, de 114 ep en de 134 ep. Met laatstgenoemde haalt de Oostenrijkse fabrikant nu een maximaal vermogen van 144 pk. We konden de trekker even kort bewonderen, en ontdekten een aantal leuke snufjes.

Download de test