fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Dit zijn de 10 best gelezen artikelen op Trekkeronline

Bekijk het overzicht van de meest gelezen artikelen die Trekkeronline.nl jou te bieden had in 2022.

Nieuws rondom gespotte trekkers en nieuwe machines, de verreikertest en het uitpluizen van de berg RDW-data werden dit jaar veelgelezen op Trekkeronline.nl.

  1. Primeur: New Holland komt met T7.300
    New Holland introduceert de T7.300 als nieuw topmodel van de eveneens compleet vernieuwde T7-longwheelbase-serie. Bijna alles ging op de schop.
  2. A&M rijdt met 47 hakselaars naar nieuwe locatie
    Niet eerder reden zoveel hakselaars achter elkaar aan in Nederland. De reden van het bijzondere konvooi is de verhuizing van A&M Machinery naar de Industriestraat in Horst (L.).
  3. Dit zijn de marktaandelen van 310.000 geregistreerde trekkers
    Welke trekkertypes zie je het meeste in Nederland? En hoeveel oldtimers zijn geregistreerd op kenteken? TREKKER dook in de berg data van RDW.
  4. Rolstoel mee op de hakselaar
    In een rolstoel, en toch op de trekker? Huib van Roekel in Kootwijkerbroek (Gld.) sleutelde op zowel zijn trekker als zijn hakselaar een zelfbouw-cabinelift.
  5. Zeven verreikers getest: JCB wint
    TREKKER testte in één keer zeven verreikers die 4 ton tillen en tot 7 meter hoog reiken. Conclusie: de JCB-verreiker wint op de meeste vlakken en is daarmee overall-testwinnaar.
  6. John Deere werkt samen met fabrikant van dubbele kleinpakpers
    John Deere start een samenwerking met de Amerikaanse machinebouwer Grady uit Farmington, New Mexico. Grady werkt aan een balenpers die in één keer twee kleine pakken perst.
  7. Hoe is het met de kniktrekker-tweeling van Steiger?
    Het Twin Panther PT 650-prototype is op zijn zachtst gezegd een bijzondere verschijning. Het prototype stamt uit de jaren zeventig van de vorige eeuw, toen trekkerfabrikanten op zoek waren naar meer vermogen.
  8. Prototype: Krone test hakselaar op drie assen
    De Duitse fabrikant Krone test een hakselaar op drie assen, zo blijkt uit foto’s en filmpjes die rondgaan op internet. Volgens geruchten gaat het om een nieuw topmodel met 1.300 pk motorvermogen.
  9. Universeel rupsonderstel voor standaard tandemassers
    Het kersverse bedrijf Dutch Track Solutions uit Anerveen (Ov.) ontwikkelde een rupsonderstel dat past onder een standaard pendelende tandemasser.
  10. John Deere 7700 uit 1994 te koop voor € 205.000
    B&R Equipment uit Martinsville (VS) heeft een John Deere 7700 uit 1994 te koop staan voor 199.500 dollar (€ 205.000). De trekker heeft slechts 539 uur op de teller.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Voorladermodus maakt van Claas Arion 660 echte shovel

Claas nam de Arion 500- en 600-serie fors onder handen. Het resultaat: een super-de-luxe en comfortabele trekker mét voorladermodus.
Afbeelding artikel

McCormick X7 krijgt nieuwe Clever Cab-cabine

De Italiaanse trekkerfabrikant Argo rust de McCormick X7-serie uit met de Clever Cab. De fabrikant toont de cabine in november op...
Afbeelding artikel

Frisian Motors introduceert elektrische quad Volmer FM-240

Frisian Motors lanceert de elektrische quad Volmer FM-240. De actieradius is maximaal 100 km en de maximum snelheid 55 km per...
Beheer
WP Admin