Terug naar nieuwsoverzicht

Sima 2022: Spectre nieuwe merknaam in spuitmachines

Deze machine met spuitbomen achterop en een liftcabine voorop is een van de twee spuitmachines die Excel Groep onder de merknaam Spectre heeft geïntroduceerd op vakbeurs Sima 2022. - Foto: Mark Pasveer

Spectre is de nieuwe merknaam voor spuitmachines van Excel Groep. De machine werd zondag 6 november geïntroduceerd op mechanisatievakbeurs Sima 2022 in Parijs.

Agrifac, Berthoud en Technoma behoren onder meer tot de Excel Groep. Onder de merknaam Spectre zijn twee spuitmachines getoond op de beurs. Een spuitmachine is naar Frans model met spuitbomen voorop. De andere machine heeft de spuitbomen achterop en een liftcabine voorop.

PWM-spuittechniek

De aluminium spuitbomen zijn van Berthoud, met PWM-spuittechniek (pulserende modulatie). De werkbreedte varieert van 36 tot 44 meter.
Reden voor het in de markt zetten van een nieuw merk spuitmachines als Spectre in het toch al uitgebreide programma uit eigen huis is volgens Excel Groep: beter kunnen leveren wat klanten in de markt vragen.

Auteur: Martin Smits

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Foto | Blikvangers op vakbeurs Agromek in Denemarken

TREKKER zag op vakbeurs Agromek blikvanger Claas Axion 950 op TerraTracs evenals de smalste trekker ter wereld. Welke dat is, zie...
Afbeelding artikel

Foto | Gedetailleerde diorama’s kijken op L.C.N. Miniaturenbeurs in Zwolle

Bekijk in deze fotoreportage de prachtige, gedetailleerde diorama’s die te zien waren op de 32ste L.C.N. Miniaturenbeurs in Zwolle.
Afbeelding artikel

Eima 2022: Active Seed Guidance op Monosem-zaaiunit

Monosem haalt met Active Seed Guidance een zaainauwkeurigheid boven de 98% bij een rijsnelheid van 2 tot18 km/u.
Beheer
WP Admin