fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Sima 2022: Spectre nieuwe merknaam in spuitmachines

Deze machine met spuitbomen achterop en een liftcabine voorop is een van de twee spuitmachines die Excel Groep onder de merknaam Spectre heeft geïntroduceerd op vakbeurs Sima 2022. - Foto: Mark Pasveer

Spectre is de nieuwe merknaam voor spuitmachines van Excel Groep. De machine werd zondag 6 november geïntroduceerd op mechanisatievakbeurs Sima 2022 in Parijs.

Agrifac, Berthoud en Technoma behoren onder meer tot de Excel Groep. Onder de merknaam Spectre zijn twee spuitmachines getoond op de beurs. Een spuitmachine is naar Frans model met spuitbomen voorop. De andere machine heeft de spuitbomen achterop en een liftcabine voorop.

PWM-spuittechniek

De aluminium spuitbomen zijn van Berthoud, met PWM-spuittechniek (pulserende modulatie). De werkbreedte varieert van 36 tot 44 meter.
Reden voor het in de markt zetten van een nieuw merk spuitmachines als Spectre in het toch al uitgebreide programma uit eigen huis is volgens Excel Groep: beter kunnen leveren wat klanten in de markt vragen.

Auteur: Martin Smits

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

‘Businesscase Ecorobotix ARA-spotsprayer klopt als een bus’

Met 90 nieuwe afleveringen alleen al dit voorjaar is de gedragen 6 meter brede Ecorobotix ARA-spotsprayer een ongekend succes in Nederland.
Afbeelding artikel

Twee Britse bedrijven ontwikkelen spotsprayer

De Britse bedrijven Techneat engineering en Tillet and Hague hebben een spotsprayer ontwikkeld voor het werken in uien, prei en wortelen.
Afbeelding artikel

FOTO | Braziliaanse mechanisatie toont eigen gezicht op Rural Show Coopavel

TREKKER-lezers zagen op de Rural Show Coopavel in Brazilië verschillen tussen de Braziliaanse en Nederlandse mechanisatie, maar zeker ook overeenkomsten.
Beheer
WP Admin