Terug naar nieuwsoverzicht

Sima 2022: Spectre nieuwe merknaam in spuitmachines

Deze machine met spuitbomen achterop en een liftcabine voorop is een van de twee spuitmachines die Excel Groep onder de merknaam Spectre heeft geïntroduceerd op vakbeurs Sima 2022. - Foto: Mark Pasveer

Spectre is de nieuwe merknaam voor spuitmachines van Excel Groep. De machine werd zondag 6 november geïntroduceerd op mechanisatievakbeurs Sima 2022 in Parijs.

Agrifac, Berthoud en Technoma behoren onder meer tot de Excel Groep. Onder de merknaam Spectre zijn twee spuitmachines getoond op de beurs. Een spuitmachine is naar Frans model met spuitbomen voorop. De andere machine heeft de spuitbomen achterop en een liftcabine voorop.

PWM-spuittechniek

De aluminium spuitbomen zijn van Berthoud, met PWM-spuittechniek (pulserende modulatie). De werkbreedte varieert van 36 tot 44 meter.
Reden voor het in de markt zetten van een nieuw merk spuitmachines als Spectre in het toch al uitgebreide programma uit eigen huis is volgens Excel Groep: beter kunnen leveren wat klanten in de markt vragen.

Auteur: Martin Smits

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

CNH Industrial en One Smart Spray werken aan geavanceerd spuitsysteem

One Smart Spray komt binnenkort beschikbaar via de merken Case IH en New Holland
Afbeelding artikel

Foto | Trekkers kijken op landbouwbeurs Nampo in Zuid-Afrika

De landbouwbeurs Nampo in Zuid-Afrika is iets anders dan we hier in Europa gewend zijn. TREKKER neemt een kijkje.
Afbeelding artikel

Smart Spraying vanaf 2024 op Fendt Rogator-veldspuiten

Agco en Bosch BASF Smart Farming brengen hun Smart Spraying-technologie op Fendt Rogator-veldspuiten in 2024 op de markt.
Beheer
WP Admin