Terug naar nieuwsoverzicht

Belgische fabrikant Keestrack Goldoni sluit joint venture met Gujarat Appollo in India

Het Belgische Keestrack Goldoni (op de foto in het midden Peter Hoogendoorn, mede-eigenaar van Keestrack) sluit een joint-venture met de Indiase fabrikant Gujarat Appollo Industries. Hiermee breidt Keestrack Goldoni zijn afzetgebied flink uit. - Foto: Keestrack

Keestrack België, dat vorig jaar de Italiaanse trekkerfabrikant Goldoni overnam, heeft via zijn holding PFH een joint venture gesloten met het Indiase Gujarat Appollo Industries.

Goldoni Apollo Private Limited is de nieuwe naam voor de joint venture van Keestrack. Keestrack betreedt hiermee de Indiase markt met zijn compacte Goldoni-trekkers.

Het Belgische bedrijf wil zijn Goldoni-portfolio uitbreiden en de afzetmarkt voor compacte-Goldoni trekkers vergroten. “De Indiase markt is niet altijd eenvoudig, tenzij je daar zelf een vestiging hebt”, zegt Marcel Kerkhofs, marketingmanager bij Keestrack. Dit was ook een reden waarom het bedrijf in 2019 besloot om in India een eigen vestiging te starten, eTrack Crushers. Nu start het dus ook in samenwerking met het Indiase Gujarat Appolo Industries in India een eigen vestiging.

India is groeimarkt

Trekkerfabrikant Goldoni werd in 1927 in Italië opgericht en in 2021 overgenomen door PFH-holding (wat staat voor Peter en  Freek Hoogendoorn, tweede generatie Hoogedoorns). Het is bekend vanwege zijn compacte trekkers in de tuinbouw- en wijnbouw in onder meer Italië. India is een belangrijke groeimarkt. Door het opzetten van deze joint venture bereikt Goldoni een flink afzetbereik.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: , , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

De stoere trekkerbumpers van Fons Janssen

De stoere trekkerbumpers van Fons Jansen zijn voorzien van stickers met logo in dezelfde kleuren als het trekkermerk.
Afbeelding artikel

Deutz-Fahr 6-serie met MaxiVision-cabines in drie comfortvarianten

Deutz-Fahr levert zijn 6-serie met een MaxiVision-cabine in drie comfortvarianten. De 6-trekkers krijgen zodoende nieuwe typenummers.
Afbeelding artikel

112 jaar oude Case-stoomtrekker brengt ruim € 200.000 op

Een 110 pk Case-stoomtrekker uit 1910 stal de show op een Amerikaanse trekkerveiling en bracht ruim €200.000 op.
Beheer
WP Admin