fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Eerste Goldini Keestrack trekker rolt uit de fabriek

Foto: Keestrack Goldini

Het Belgische Keestrack, bekend van onder andere mijnbouw- en bouwmachines, bouwde onlangs een eerste trekker. Eerder dit jaar nam Keestrack  de Italiaanse trekkerfabrikant Goldoni over.

Onlangs brachten we het nieuws dat het Belgische Keestrack het Italiaanse Goldini overnam. Goldini verkeerde begin 2020 in financiële problemen en diende een faillissementsprocedure in. De productielijnen lagen toen zo’n 18 maanden stil. De nieuwe eigenaar heeft nu in krap anderhalve maand opnieuw leven gebracht in de fabriek, waardoor onlangs de eerste trekker van de productielijn liep.

Met laadplatform

Het eerste gebouwde model staat symbool voor het opnieuw in productie brengen van de meest succesvolle trekkers van het voormalig Italiaanse bedrijf. De Transcar 40 is een trekker met laadplatform, welke vooral is gebouwd voor heuvellandschappen en bosomgevingen.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Belgische fabrikant Keestrack Goldoni sluit joint venture met Gujarat Appollo in India

Het Belgische Keestrack Goldoni sluit een joint venture met de Indiase fabrikant Gujarat Appollo Industries.
Afbeelding artikel

Keestrack: “Wij gaan trekkers bouwen tot 200 pk”

Dit voorjaar nam de Belgische mijnbouw- en bouwmachine producent Keestrack het bijna failliete Italiaanse trekkermerk Goldoni over. We spraken één van...
Afbeelding artikel

Keestrack neemt Goldoni over

Op 1 maart heeft Goldoni met Keestrack een overeenstemming bereikt over de medewerkers van het bedrijf. 110 gaan er mee in...
Beheer
WP Admin