fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Tobroco bouwt Experience Centre

Foto: Tobroco-Giant

Fabrikant van onder meer wielladers en verreikers Tobroco-Giant, krijgt er een multi-functioneel gebouw bij. De eerste functie, waarmee het ook wordt gepresenteerd, is die van Experience Centre.

Het is een showroom, maar klanten kunnen er ook machines testen die ze op het oog hebben. Daarnaast kunnen dealers in het gebouw trainingen volgen, en gaat Tobroco er speciale producten vervaardigen en nieuwe machines ontwikkelen. Ook individuele klantenwensen ten aanzien van opties of aanbouwdelen worden hier ingevuld.

Tobroco kocht voor de vestiging een perceel van 25.000 vierkante meter aan. Het Experience Centre komt midden komend jaar in bedrijf.

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Terex TL120-wiellader is simpel en degelijk, maar krappe cabine

TREKKER neemt een TL120-wiellader op de korrel. We vertellen je over de uitvoeringen en waarop te letten bij aanschaf van een...
Afbeelding artikel

Blog | ‘Elektrificatietrend bij verreikers en shovels? Vergeet diesel niet’

Hoe zit het met elektrische varianten van shovels en verreikers? Moeten we ons hier op focussen en de dieselvarianten maar vergeten?
Afbeelding artikel

Bobcat maakt L75 en L85 wielladers luxer, sneller en sterker

Machinefabrikant Bobcat kondigt een aantal nieuwe opties voor de L75 en L85 wielladers aan. Zo zullen deze compacte wielladers worden uitgerust...
Beheer
WP Admin