fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

New Holland vernieuwt T7 HD-serie

Screenshot beurs CNHi

New Holland werkt aan vernieuwingen aan de T7 HD-serie. Dit blijkt uit een teaserfoto die New Holland plaatst op de digitale CNH International beurs Youniverse en foto’s van de Italiaanse Tractorum.it Facebookpagina.

In queste foto si intravede il nuovo #t7hd #plmintelligence #newcab #sidewinder3 #autocommand #FutureField

Geplaatst door Tractorum.it – Il sito dell’agromeccanica e agrotecnica op Vrijdag 9 april 2021

CNH Industrial, moederconcern van New Holland, Case IH en Steyr, opende sinds vorige week een eigen online beursomgeving en toont nu een silhouet van een nieuw trekkermodel. Vermoedelijk gaat het om een vernieuwde T7 HD-serie, gezien de planetaire eindaandrijving in de vooras. Tegelijk circuleren er uitgelekte foto’s van een vernieuwde T7 HD op het internet met een nieuwe cabine met daarin waarschijnlijk de Sidewinder Ultra-armleuning zoals die ook in de huidige (Amerikaanse) T8 Genesis te vinden is.

Navraag bij New Holland leverde nog geen extra informatie op. Ook niet over wanneer er een officiële presentatie van dit model plaatsvindt.

Vanavond om 19.00 uur volgt een bekendmaking van Steyr, morgen om dezelfde tijd van Case IH. Wellicht wordt hier iets getoond van de Steyr Terrus en de Case IH Optum, die technisch vergelijkbaar zijn met New Holland’s T7 HD. Om toegang te krijgen tot deze beursvloer kan je op die pagina (gratis) registreren.

Beurs toont laatste nieuws

Op de digitale vakbeurs van CNH International, genaamd Youniverse, kunnen bezoekers de nieuwste trekkers en machines bekijken van Case IH, New Holland en Steyr.

De digitale vakbeurs van CNHi duurt nog tot 18 april. Hier vinden bezoekers meer informatie over de modellen die de merken dit jaar aanbieden. Zo toont new Holland onder andere de CH7.70-maaidorser, methaan aangedreven T6.180 en de SRC schoffelmachine.

Case IH toont onder andere de nieuwste Quadtrac AFS Connect- en Puma CVXDrive-trekkers. De nieuwe CVT-trekkers die Steyr presenteert zijn onder andere de Absolut en Impuls.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

CNHi gaat Monarch-elektrificatie-technologie voor trekkers gebruiken

CNH Industrial is een exclusieve, meerjarige licentieovereenkomst voor elektrificatie-technologieën aangegaan met Monarch Tractor, het Amerikaanse bedrijf dat zich richt op volledig...
Afbeelding artikel

Case IH kondigt eerste spuitdrones aan

Case IH lanceert binnenkort zijn eerste spuitdrones in twee modellen: 30 en 70 liter. De fabrikant wil de Vtol eerst via...
Afbeelding artikel

Hägele levert app-bediening voor Cleanfix-omkeerventilator

Met de Cleanfix-omkeerventilator-app van de Duitse fabrikant Hägele kun je omkeer-intervallen instellen of pauzeren.
Beheer
WP Admin