fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Delvano ST-zelfrijder terug van weggeweest

De Belgische fabrikant van veldspuiten komt met de vernieuwde low-budget zelfrijdende veldspuit. De ST van Delvano is enkele jaren uit productie geweest, maar nu terug als alternatief voor de duurdere Euro-trac.

De fabrikant brengt de goedkopere zelfrijder op de markt zonder hydraulisch verstelbare spoorbreedte. De Delvano ST heeft verder de zelfde eigenschappen als de duurdere Euro-trac. Van de ST-20 worden twee varianten gebouwd: een met een tankinhoud van 3.300L en een met 5.000L inhoud. Beide machines hebben een maximale werkbreedte van 45 meter. Een grotere ST-27 met tankinhoud van 6.000 en 7.000 liter werkt met een spuitboom van maximaal 57 meter breed.

Euro-trac zonder hydraulische spoorbreedteverstelling

De machine is op de spoorbreedteverstelling na gelijk aan de Euro-trac. Via het 15 inch touchscreen kun je in de Lochmann-cabine alle rij- en spuitfuncties bedienen. De categorie-4 cabine is voorzien van 4 koolstoffilters en overdruk, zodat de bestuurder beschermd blijft. De elektrische kranen en spuit- en vulpomp worden via een extern display bedient. Net als de Euro-trac is ook de ST leverbaar met het Bi-Air luchtondersteuningssysteem en elektrisch bedienbare doppen.

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Special Edition zelfrijder van jarig Delvano

De Belgische spuitenfabrikant Delvano viert zijn 55-jarige verjaardag met het uitbrengen van een Special Edition-zelfrijder. Het familiebedrijf Delvano, gevestigd in het...
Afbeelding artikel

Vredo VT5536: 22 kuub in 90 seconden en rust in de cabine

De nieuw ontworpen zodebemester Vredo VT5536 heeft een Scania-krachtbron en 22 kuubs kunststoftank. Tijd voor een proefrit.
Afbeelding artikel

Blog | ‘Robot kan zonder cabine, boer (nog) niet’

Het regent autonome landbouwvoertuigen. Is dit begin van het einde voor de trekker met luxe cabine?
Beheer
WP Admin