fbpx
Terug naar overzicht

Multi-trekkertest: zeven × 120 pk deel 1

We hebben zeven 120 pk sterkte trekker mét voorladers getest in Finland, in één grote multi-test. Conclusie: Als het gaat om techniek en dieselverbruik, excelleren New Holland en McCormick. Als het gaat om algehele bediening en praktisch gebruik, winnen Claas en Valtra. En als we vervolgens kijken naar het gemiddelde van álle testresultaten, blijkt dat […]


Exclusief voor abonnees

Abonneer je voor onafhankelijke en betrouwbare tests van Trekker

Als abonnee krijg je toegang tot exclusieve en waardevolle informatie die je nergens anders vindt. Zo vergelijk je de specificaties van meer dan 3000 trekkers, kun je onze betrouwbare en onafhankelijke tests downloaden en onbeperkt premium artikelen lezen.
Abonneer

en download de test direct!

Al abonnee? Log dan hier in.

We hebben zeven 120 pk sterkte trekker mét voorladers getest in Finland, in één grote multi-test. Conclusie: Als het gaat om techniek en dieselverbruik, excelleren New Holland en McCormick. Als het gaat om algehele bediening en praktisch gebruik, winnen Claas en Valtra. En als we vervolgens kijken naar het gemiddelde van álle testresultaten, blijkt dat Claas wint, nipt. Hoewel de eindscores dicht bij elkaar liggen, is het onderscheid binnen verschillende testonderdelen groot. Net als het prijsverschil: er zit €50.000 tussen John Deere en Zetor.


Beheer
WP Admin