fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

De Duitse machinefabrikant Bergmann breidt zijn productielocatie in Goldenstedt (D.) uit met de bouw van een nieuwe fabriek.In de nieuwe fabriek creëert de fabrikant assemblagelijnen, waarmee Bergmann efficiënter machines wil produceren. – Foto: Bergmann

De Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt op thuisbasis Goldenstedt (D.) een nieuwe fabriek. Daarmee wil de fabrikant extra productiecapaciteit creëren voor de bouw van zijn machines.

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.). De nieuwe fabriek heeft een totale oppervlakte van 4.800 m2. In deze nieuwe fabriek worden twee assemblagelijnen gecreëerd. Op die manier wil de machinebouwer efficiënter machines produceren.

Fabriek eind dit jaar in gebruik

Op dit moment bouwt Bergmann de wagens nog in twee aparte hallen. De bouw van de nieuwe hal wordt in het derde kwartaal van 2024 afgerond. De productiehal wordt eind dit jaar in gebruik genomen.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Van der Maar wordt Bergmann-dealer

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Fabrikanten landbouwmachines in flinke dip

Fabrikanten van landbouwmachines zien de orderintake in 2024 flink teruglopen. Gemiddeld hebben ze 30% minder orders dan in 2023.
Afbeelding artikel

Mitas investeert €40 miljoen in bandenfabriek Tsjechië

Bandenfabrikant Mitas heeft €40 miljoen besteed aan de verdere automatisering van de productie van landbouwbanden.
Afbeelding artikel

Samenwerking FarmWise en John Deere-dealer RDO voedt overnamegeruchten

Samenwerking tussen FarmWise en John Deere-dealer RDO voedt geruchten over mogelijke overname van FarmWise door John Deere.
Beheer
WP Admin