fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Van der Maar wordt Bergmann-dealer

Van der Maar Landbouwmechanisatie gaat vanuit de vestigingen Hornhuizen (Gr.), Uithuizen (Gr.) en Ferwert (Fr.) het machinemerk Bergmann verkopen. - Foto: Bergmann

Van der Maar Landbouwmechanisatie wordt Bergmann-dealer. Het landbouwmechanisatiebedrijf heeft vestigingen in het noorden van Friesland en Groningen.

Kamps de Wild uit Zevenaar (Gld.), bekend als importeur van onder andere de merken Claas en Amazone, is sinds 2022 importeur van Bergmann-machines. De importeur heeft zijn distributienetwerk uitgebreid door Van Der Maar Landbouwmechanisatie aan te stellen als dealer.

Van der Maar heeft vier vestigingen in het noorden van Friesland en Groningen. Vanuit de vestigingen Hornhuizen (Gr.), Uithuizen (Gr.) en Ferwert (Fr.) gaat het landbouwmechanisatiebedrijf het merk Bergmann verkopen.

Ook Amazone en Schmotzer

Van der Maar is gespecialiseerd in de mechanisatie voor de akkerbouw, en dan met name in de aardappelteelt. Naast Bergmann verkoopt Van der Maar ook andere Kamps de Wild-merken, zoals Amazone en Schmotzer.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Homburg gaat Zweedse Ekobot ook verkopen in België

De Ekobot-robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding worden door Homburg niet alleen in Nederland maar nu ook in België verkocht.
Afbeelding artikel

De Heus gaat Indiase Tafe-trekkers importeren in Benelux

De Heus Tractors wordt importeur van het Indiase trekkermerk Tafe. Deze Indiase fabrikant bouwt trekkers tot 100 pk,
Beheer
WP Admin