fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Kuil Banden wordt onderdeel van Heuver Group

Kuil Banden uit Groningen gaat verder onder de naam Profile Heuver Kuil. De vesting aan de Engelberterweg blijft geopend voor klanten. Om snel service te kunnen bieden, zullen er extra servicewagens bij komen. – Foto: Profile Heuver

Kuil Banden uit Groningen is onderdeel geworden van de Heuver Group. Vanaf nu wordt de naam Profile Heuver Kuil.

Bandenspecialisten Profile Heuver en Kuil Banden in Groningen hebben de krachten gebundeld en gaan verder onder de naam Profile Heuver Kuil. De reden hiervoor is dat het bedrijf de serviceverlening en kennis wil uitbreiden.

Van twee naar één vestiging

Een voorbeeld van de uitbreiding van de serviceverlening is dat er extra servicewagens bij komen. Verder worden de twee locaties in Groningen, aan de Osloweg en Engelberterweg, samengevoegd tot één. De vestiging aan de Engelberterweg zal open blijven en verder gaan onder de naam Profile Heuver Kuil.

Heuver Group

In Nederland zijn nu elf Profile Heuver-vestigingen in de regio’s Noordoost-Nederland en Venlo. Ook Bevri Wheels en Bevri banden in Zeewolde maken onderdeel uit van de Heuver Group.

Tekst: Annelies Bakker

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Afbeelding artikel

Väderstad neemt Amerikaanse werktuigfabrikant over

Zweedse werktuigfabrikant Väderstad neemt het Amerikaanse AAJV over, fabrikant van de werktuigmerken Concord, Wil-Rich en Wishek. Het Zweedse Väderstad neemt de...
Beheer
WP Admin