fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Heuver Tyres OEM-distributeur van Alliance-banden in Benelux

Heuver Tyres leverde al Alliance-banden aan bandenspecialisten en is nu ook OEM-distributeur van Alliance-banden in de Benelux. - Foto: Alliance

Bandenspecialist Heuver Tyres in Hardenberg (Ov.) is mede-distributeur voor de OEM-markt van Alliance-banden in de Benelux. Heuver is hiervoor een nog intensievere samenwerking aangegaan met Yokohama Off-Highway Tires, waarvan bandenfabrikant Alliance onderdeel is.

Heuver Tyres distribueert al sinds 2010 banden van het merk Alliance in de Benelux. Het bedrijf gaat nu rechtstreeks Alliance-banden leveren aan fabrikanten in de Benelux. Heuver Tyres wordt daarmee OEM-distributeur.

Opslagcapaciteit van 65.000 m2

Heuver Tyres denkt snel iedere gewenste band-op-wielcombinatie te kunnen leveren door zijn enorme voorraad en een totale opslagcapaciteit van meer dan 65.000 m2. Voor de eindgebruiker verandert er niets. Die kan Alliance-banden blijven bestellen bij de bandenspecialist.

Naast de levering van de Alliance-banden aan de OEM-markt in de Benelux, levert Heuver vanuit zijn eigen velgenfabriek Bevri Wheels in Zeewolde (Fl.) elke gewenste landbouwvelg van 10 tot en met 54 inch op maat.

Auteur: Annelies Bakker

Lees de gratis TREKKER E-mag bandenspecial 2023

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Record Trailers importeert Agroland-mestcontainers

Record Trailers uit het Belgische Maldegem gaat mestcontainers van de Poolse fabrikant Agroland importeren in België.
Afbeelding artikel

Ron Smit (Homburg): ‘Rabe-machines vullen ons programma mooi aan’

Ron Smit, productspecialist bij Homburg Holland, legt uit waarom Homburg nu ook ploegen en rotorkopeggen van Rabe gaat importeren.
Afbeelding artikel

15 nieuwe VF-bandenmaten Alliance Agriflex+372

Bandenfabrikant Yokohama-ATG breidt zijn VF-bandenserie Alliance Agriflex+372 uit met 15 nieuwe maten.
Beheer
WP Admin