Terug naar nieuwsoverzicht

Heuver Tyres OEM-distributeur van Alliance-banden in Benelux

Heuver Tyres leverde al Alliance-banden aan bandenspecialisten en is nu ook OEM-distributeur van Alliance-banden in de Benelux. - Foto: Alliance

Bandenspecialist Heuver Tyres in Hardenberg (Ov.) is mede-distributeur voor de OEM-markt van Alliance-banden in de Benelux. Heuver is hiervoor een nog intensievere samenwerking aangegaan met Yokohama Off-Highway Tires, waarvan bandenfabrikant Alliance onderdeel is.

Heuver Tyres distribueert al sinds 2010 banden van het merk Alliance in de Benelux. Het bedrijf gaat nu rechtstreeks Alliance-banden leveren aan fabrikanten in de Benelux. Heuver Tyres wordt daarmee OEM-distributeur.

Opslagcapaciteit van 65.000 m2

Heuver Tyres denkt snel iedere gewenste band-op-wielcombinatie te kunnen leveren door zijn enorme voorraad en een totale opslagcapaciteit van meer dan 65.000 m2. Voor de eindgebruiker verandert er niets. Die kan Alliance-banden blijven bestellen bij de bandenspecialist.

Naast de levering van de Alliance-banden aan de OEM-markt in de Benelux, levert Heuver vanuit zijn eigen velgenfabriek Bevri Wheels in Zeewolde (Fl.) elke gewenste landbouwvelg van 10 tot en met 54 inch op maat.

Auteur: Annelies Bakker

Lees de gratis TREKKER E-mag bandenspecial 2023

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Nieuwe bandenmaten beschikbaar in Alliance-bandenseries 882 en 885

Bandenfabrikant Alliance breidt het aantal bandenmaten in bandenseries 882 en 885 uit.
Afbeelding artikel

Zuid West Banden opent derde vestiging

Bandenservicebedrijf Zuid West Banden opent in het Zeeuwse Kapelle een nieuwe tevens derde vestiging.
Afbeelding artikel

De groeispurt van Indiase bandenfabrikant BKT

Een nieuwe fabriek en nieuwe banden moeten de omzetgroei van BKT versnellen. TREKKER neemt een kijkje in de BKT-fabriek in India.
Beheer
WP Admin