fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Heuver Tyres OEM-distributeur van Alliance-banden in Benelux

Heuver Tyres leverde al Alliance-banden aan bandenspecialisten en is nu ook OEM-distributeur van Alliance-banden in de Benelux. - Foto: Alliance

Bandenspecialist Heuver Tyres in Hardenberg (Ov.) is mede-distributeur voor de OEM-markt van Alliance-banden in de Benelux. Heuver is hiervoor een nog intensievere samenwerking aangegaan met Yokohama Off-Highway Tires, waarvan bandenfabrikant Alliance onderdeel is.

Heuver Tyres distribueert al sinds 2010 banden van het merk Alliance in de Benelux. Het bedrijf gaat nu rechtstreeks Alliance-banden leveren aan fabrikanten in de Benelux. Heuver Tyres wordt daarmee OEM-distributeur.

Opslagcapaciteit van 65.000 m2

Heuver Tyres denkt snel iedere gewenste band-op-wielcombinatie te kunnen leveren door zijn enorme voorraad en een totale opslagcapaciteit van meer dan 65.000 m2. Voor de eindgebruiker verandert er niets. Die kan Alliance-banden blijven bestellen bij de bandenspecialist.

Naast de levering van de Alliance-banden aan de OEM-markt in de Benelux, levert Heuver vanuit zijn eigen velgenfabriek Bevri Wheels in Zeewolde (Fl.) elke gewenste landbouwvelg van 10 tot en met 54 inch op maat.

Auteur: Annelies Bakker

Lees de gratis TREKKER E-mag bandenspecial 2023

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Alliance breidt matenpakket Agriflex+ 372 VF-banden uit

Alliance-importeur Zuid West Banden meldt dat het pakket van de Agriflex+ 372 VF-banden is uitgebreid met vijf nieuwe bandenmaten.
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Homburg gaat Zweedse Ekobot ook verkopen in België

De Ekobot-robotsystemen voor mechanische onkruidbestrijding worden door Homburg niet alleen in Nederland maar nu ook in België verkocht.
Beheer
WP Admin