fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Group Verschueren gaat Zasso-machines importeren

Group Verschueren gaat de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso importeren. Foto: Bert Jansen

De Belgische Group Verschueren, onder andere bekend van hun maaioplossingen, gaat een strategische samenwerking aan met het Zwitserse Zasso. Verschueren verwerft het importeurschap van Zasso voor de Benelux.

Zasso is een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in chemievrije onkruidbestrijding. Het bedrijf heeft een gepatenteerd systeem dat onkruiden elektrisch bestrijdt. De producten van Zasso worden vanaf nu vermarkt via het kanaal van Group Verschueren. Het Belgische bedrijf wordt geen geautoriseerd distributeur van XPower-machines. Daarmee wil de combinatie de verkoop van elektrische onkruidbestrijdingsmachines opschalen in de Benelux. Ook de aftersales en het onderhoud gaat via Group Verschueren.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin