fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Group Verschueren gaat Zasso-machines importeren

Group Verschueren gaat de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso importeren. Foto: Bert Jansen

De Belgische Group Verschueren, onder andere bekend van hun maaioplossingen, gaat een strategische samenwerking aan met het Zwitserse Zasso. Verschueren verwerft het importeurschap van Zasso voor de Benelux.

Zasso is een Zwitsers bedrijf dat gespecialiseerd is in chemievrije onkruidbestrijding. Het bedrijf heeft een gepatenteerd systeem dat onkruiden elektrisch bestrijdt. De producten van Zasso worden vanaf nu vermarkt via het kanaal van Group Verschueren. Het Belgische bedrijf wordt geen geautoriseerd distributeur van XPower-machines. Daarmee wil de combinatie de verkoop van elektrische onkruidbestrijdingsmachines opschalen in de Benelux. Ook de aftersales en het onderhoud gaat via Group Verschueren.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Case IH kondigt eerste spuitdrones aan

Case IH lanceert binnenkort zijn eerste spuitdrones in twee modellen: 30 en 70 liter. De fabrikant wil de Vtol eerst via...
Afbeelding artikel

‘Businesscase Ecorobotix ARA-spotsprayer klopt als een bus’

Met 90 nieuwe afleveringen alleen al dit voorjaar is de gedragen 6 meter brede Ecorobotix ARA-spotsprayer een ongekend succes in Nederland.
Afbeelding artikel

Grimme levert nieuwe Toppa-loofklappers in vijf varianten

De Duitse machinefabrikant Grimme heeft een nieuwe generatie Toppa-loofklappers gebouwd. Deze zijn in vijf varianten leverbaar.
Beheer
WP Admin