Terug naar nieuwsoverzicht

Zo werkt de Zasso XPower

Demo van het electrocuteren van het probleemonkruid knolcyperus
De Zasso XPower, het apparaat dat onkruid bestrijdt middels elektriciteit, lijkt een kansrijk initiatief tegen het probleemonkruid knolcyperus. Maar hoe werkt deze machine nu precies? Werktuigtest van de Zasso XPower Voor TREKKER Magazine testten we de Zasso XPower. De test en bevindingen lees je in TREKKER 384. De Zasso XPower bestaat uit twee delen. Achterin de hef hangt een generator voor wisselstroom met achttien transformatoren en frequentieregelaars. De generator achterop vraagt volge


Registreer om 2 gratis premium artikelen te lezen

Wil je 2 gratis premium artikelen per maand lezen?
registreer

en lees meteen verder!

Al abonnee? Log dan hier in.

‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk
De Extra 787T, met een werkbreedte van 8,75 meter, heeft wel de zogenoemde ‘QuattroLink’ gesleepte ophanging van de maaibalk en ook de ‘SemiSwing’ stalen kneusvingers die aan de graskneuzer gemonteerd zijn. De maaier beschikt ook over de makkelijke hydraulische bodemdru-instelling. In het segment triple-maaiers biedt Vicon nu 3 typen aan. Nieuw is de middenversie, de Extra 787T met een brutoprijs van €46.900. - Foto: Vicon

8 maaischijven
Elke maaibalk is 3,2 meter breed en heeft 8 maaischijven. De bediening van alles verloopt heel eenvoudig en direct via 3 dubbelwerkende ventielen, rechtstreeks vanaf de trekker. Vicon adviseert minimaal een trekker met een motorvermogen van 180 pk.

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Garford Robocrop Spot Sprayer nauwkeuriger opslag te lijf

Voor selectieve chemische bestrijding van onkruiden en aardappelopslag ontwikkelde het Britse Garford een nieuwe versie van haar Robocrop Spot Sprayer. Die...
Afbeelding artikel

Homburg Holland importeert Zurn-onkruidmaaier

De Top Cut Collect van het Duitse Zurn is binnenkort te koop mij Homburg Holland in Stiens. Het is een maaibalk...
Afbeelding artikel

Omzet Steketee 30% omhoog in 2020

Steketee, een dochter van Lemken, zag in 2020 de omzet met bijna een derde stijgen. Het bedrijf meldt bovendien dat voor...