fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Frans autobedrijf koopt opnieuw CNH-dealers

Foto: Gabagri

De Franse tak van de Zwitserse Emil Frey-groep is de nieuwe eigenaar van Gabagri, een dealerbedrijf dat onder meer Case IH- en New Holland-trekkers distribueert.

In februari van dit jaar brachten we al het nieuws dat Emil Frey Frankrijk de West-Franse Case IH-dealer Bretagri overneemt. Emil Frey is gespecialiseerd in de import en handel in auto’s.

Overname versterkt positie in landbouwmechanisatie

Met de overname van Bretagri met de bijbehorende drie locaties kwam de Zwitserse autospecialist in de wereld van landbouwmechanisatie. Die positie vergroot het bedrijf nu, door de Franse Gabagri-groep over te nemen. Dit dealerbedrijf heeft maar liefst elf locaties in de Franse departementen Morbihan, Loire-Atlantique, Ille-et-Vilaine, Mayenne, Maine-et-Loire en Sarthe.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin