fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Groot Frans autobedrijf koopt Case IH-dealer Bretagri

Auto-importeur Emil Frey Frankrijk neemt de West-Franse Case IH-dealer Bretagri over en stapt daarmee in de landbouwmechanisatie. - Foto: Henk Riswick

De Franse dochteronderneming van de Zwitserse Emil Frey-groep heeft de West-Franse dealer Bretagri overgenomen. Daarmee stapt een grote autodealer in de landbouwmechanisatie.

De Emil Frey-groep is gespecialiseerd in de import en handel in auto’s. Ook in Nederland is Emil Frey actief met 13 bedrijven die 25 automerken vertegenwoordigen, waaronder Audi, BMW, Jeep en Volkswagen bedrijfswagens. Begin dit jaar is de Franse Case IH-dealer Bretagri opgenomen onder de vleugels van Emil Frey.

Kennis toepassen op distributie van landbouwmachines

Bretagri uit Saint Gilles (Brittannië) distribueert machines van trekker- en machinefabrikant Case IH in de 3 westelijke departementen Ille-et-Vilaine, Morbihan en Mayenne. Emil Frey Frankrijk wil zijn kennis en expertise dat is verworven door de huidige activiteiten toepassen op gebied van landbouwdistributie.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

EM Benelux start import en verkoop Poolse EM-machines

EM Benelux is sinds mei 2024 gestart met het importeren en verkopen van EM-machines uit Polen.
Afbeelding artikel

Frans autobedrijf koopt opnieuw CNH-dealers

De Franse tak van de Zwitserse Emil Frey-groep is de nieuwe eigenaar van Gabagri, een dealerbedrijf dat onder meer Case IH...
Afbeelding artikel

Opening Lemken-fabriek in Dinteloord uitgesteld door cyberaanval

Lemken is op 11 mei aangevallen door hackers. De fabrikant heeft de opening van de nieuwe schoffelmachinefabriek in Dinteloord uitgesteld.
Beheer
WP Admin