fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Record Trailers importeert Agroland-mestcontainers

De Belgische machinefabrikant Record Trailers start met de import van mestcontainers van het Poolse merk Agroland voor de Belgische markt. - Foto's: Record Trailers

Record Trailers uit Maldegem (B.) gaat mestcontainers van de Poolse fabrikant Agroland importeren in België.

De Belgische machinefabrikant Record Trailers, bekend van mesttanks, silagewagens en gronddumpers, start met de import van mestcontainers van het Poolse merk Agroland voor België. Agroland is een Poolse fabrikant van grondbewerkingsmachines en mestcontainers. Record focust alleen op de mestcontainers.

Agroland bouwt mestcontainers in drie groottes, met een inhoud van 45, 70 en 90 kuub.

Agroland bouwt mestcontainers in drie groottes, met een inhoud van 45, 70 en 90 kuub.

Mestcontainers in drie groottes

Agroland bouwt mestcontainers in drie groottes, met een inhoud van 45, 70 en 90 kuub. De containers zijn voorzien van een aanzuigtrechter. Vullen gaat via een zes- of achtduims aansluiting. De kleinste uitvoering is optioneel leverbaar met een mestpomp voor het sleepslangen.

Agroland hanteert zes weken levertijd. Volgens Record Trailers zal de 70-kuubsversie het populairst zijn op de Belgische markt. Deze machine kost €30.500.

Auteur: Bob Karsten

Op zoek naar een gebruikte mestcontainer? Kijk op Traktorpool.nl

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Duitse machinefabrikant Bergmann bouwt nieuwe fabriek

Bergmann, fabrikant van meststrooiers, overlaadwagens en silagewagens, bouwt een nieuwe productiehal in Goldenstedt (D.).
Afbeelding artikel

Carlos Verschueren: ‘Wij ontwikkelen dealernetwerk Zasso voor Benelux’

Welke plannen heeft Carlos Verschueren, oprichter en CEO van Group Verschueren, met de elektrische onkruidbestrijdingsmachines van Zasso?
Afbeelding artikel

Argo Tractors opent nieuwe fabriek in Italië

Argo Tractors heeft een nieuwe fabriek geopend in Campagnola Emilia (It.). Daar produceert het versnellingsbakken voor trekkermerken Landini en McCormick.
Beheer
WP Admin