fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Farming Simulator 22 uitgebreid met Farm Production Pack

Giants Software, ontwikkelaar van het populaire computerspel Farming Simulator, breidt het spel uit met het pakket Farm Production Pack. Daarmee kun je de productie verhogen en de bedrijfsvoering een stukje verduurzamen.- Foto's: Giants software

Gebruikers van het computerspel Farming Simulator 22 kunnen sinds 30 april hun productie verhogen en de bedrijfsvoering een stukje verduurzamen met het pakket Farm Production Pack.

Giants Software, ontwikkelaar van het populaire computerspel Farming Simulator, breidt het spel uit met het pakket Farm Production Pack. Daarmee zijn de prijzen van producten niet meer vast maar dynamisch. Snelle leveringen worden dus beloond.

Boerderijwinkels vragen om agrarische grondstoffen en marktkramen wachten op verse producten. Daarnaast zorgen windturbines en zonnepanelen voor extra inkomsten. Detail: de zonnepanelen zijn te reinigen met een op afstand bestuurbare schoonmaakrobot.

Je kunt een eigen distributieketen opzetten door een distributiecentrum van 4.000 vierkante meter met zware stellingen te kopen. Heftrucks verwerken de binnenkomende pallets en verdelen deze bij laaddoks.

Je kunt je eigen distributieketen opzetten door een distributiecentrum van 4.000 vierkante meter met zware stellingen te kopen. Heftrucks verwerken de binnenkomende pallets en verdelen deze bij laaddoks.

Eigen distributiecentrum opzetten

Naast de verkoop van gewassen biedt Farm Production Pack ook de mogelijkheid om een eigen distributieketen op te bouwen. Dat doe je door een distributiecentrum van 4.000 m2 met zware stellingen aan te schaffen. Heftrucks verwerken de binnenkomende pallets en verdelen deze bij de laaddoks. Voor de opslag van bulkgoederen, voertuigen en gereedschappen maak je gebruik van aanpasbare hallen en silo’s.

Farm Production Pack is verkrijgbaar voor € 7,99 via de website van Farming Simulator.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Autonome Fendt 716 werkt zonder constante supervisie

Loonwerker en akkerbouwer Brian Salomé in IJzendijke (Zld.) trapte onlangs de NPPL-praktijktest 2024 af met een autonoom werkende Fendt 716.
Afbeelding artikel

Vernieuwde John Deere 6M-serie gaat tot 281 pk

John Deere vernieuwt de 6M-serie en laat de trekker vandaag voor het eerst zien op de graan- en machinebeurs Cereals in...
Afbeelding artikel

Keert trekkerfabrikant Ursus terug?

De Poolse trekkerfabrikant Ursus lijkt terug te komen. Ursus bouwt volgens een Poolse website aan een 25-pk sterke trekker, de Ursus...
Beheer
WP Admin