fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Farming Simulator 22 uitgebreid met Farm Production Pack

Giants Software, ontwikkelaar van het populaire computerspel Farming Simulator, breidt het spel uit met het pakket Farm Production Pack. Daarmee kun je de productie verhogen en de bedrijfsvoering een stukje verduurzamen.- Foto's: Giants software

Gebruikers van het computerspel Farming Simulator 22 kunnen sinds 30 april hun productie verhogen en de bedrijfsvoering een stukje verduurzamen met het pakket Farm Production Pack.

Giants Software, ontwikkelaar van het populaire computerspel Farming Simulator, breidt het spel uit met het pakket Farm Production Pack. Daarmee zijn de prijzen van producten niet meer vast maar dynamisch. Snelle leveringen worden dus beloond.

Boerderijwinkels vragen om agrarische grondstoffen en marktkramen wachten op verse producten. Daarnaast zorgen windturbines en zonnepanelen voor extra inkomsten. Detail: de zonnepanelen zijn te reinigen met een op afstand bestuurbare schoonmaakrobot.

Je kunt een eigen distributieketen opzetten door een distributiecentrum van 4.000 vierkante meter met zware stellingen te kopen. Heftrucks verwerken de binnenkomende pallets en verdelen deze bij laaddoks.

Je kunt je eigen distributieketen opzetten door een distributiecentrum van 4.000 vierkante meter met zware stellingen te kopen. Heftrucks verwerken de binnenkomende pallets en verdelen deze bij laaddoks.

Eigen distributiecentrum opzetten

Naast de verkoop van gewassen biedt Farm Production Pack ook de mogelijkheid om een eigen distributieketen op te bouwen. Dat doe je door een distributiecentrum van 4.000 m2 met zware stellingen aan te schaffen. Heftrucks verwerken de binnenkomende pallets en verdelen deze bij de laaddoks. Voor de opslag van bulkgoederen, voertuigen en gereedschappen maak je gebruik van aanpasbare hallen en silo’s.

Farm Production Pack is verkrijgbaar voor € 7,99 via de website van Farming Simulator.

Auteur: Robin Looman

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Akkerbouwer blijft trouw aan zijn mechanische trekkers

Het machinepark van akkerbouwer Izak Buijs stamt deels uit de jaren zestig. Niettemin bewerkt Buijs 40 ha met deze mechanische trekkers.
Afbeelding artikel

Video | Akkergiganten: Case-IH Steiger 400

Akkergigant Case-IH Steiger 400 met 400 pk trekt een 6 meter brede He-Va-woeler probleemloos over de Groningse akkers.
Afbeelding artikel

Eerste kwartaal 2024 rooskleurig voor trekkerverkoop

In het eerste kwartaal van 2024 noteert brancheorganisatie Fedecom 567 nieuw-verkochte trekkers; 56 meer dan in dezelfde periode vorig jaar.
Beheer
WP Admin