fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Drie nieuwe maten Alliance-cultuurbanden Agriflex+ 363 VF

Bandenfabrikant Alliance levert drie nieuwe bandenmaten in de serie Agriflex+ 363 XT VF-cultuurbanden. - Foto: Peter Roek

Bandenfabrikant Alliance breidt het pakket Agriflex+ 363 XT VF-cultuurbanden uit met drie nieuwe maten. Dat meldt importeur Zuid West Banden.

Bandenfabrikant Alliance, onderdeel van Yokohama Off Highway Tires, breidt zijn serie VF-cultuurbanden uit met drie nieuwe maten, zo bericht importeur Zuid West Banden met de hoofdvestiging in Klaaswaal (Z.-H.). Het gaat om Alliance-bandenserie Agriflex+ 363 XT VF.

Zijkant band optisch veranderd

Het gaat om drie nieuwe bandenmaten: 230/95 R54, 230/95 R40 en 320/85 R36. Dit zijn smalle hoge VF-banden met een opvallend blokkenprofiel. De toevoeging XT in de benaming betekent dat het gaat om een band met een geüpdatet design. Het betreft overigens een optische verandering aan de zijkant van de band.

Auteur: Bob Karsten

Lees ook: Zaaien op smalle VF-cultuurbanden of op brede 1050-banden?

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Alliance breidt matenpakket Agriflex+ 372 VF-banden uit

Alliance-importeur Zuid West Banden meldt dat het pakket van de Agriflex+ 372 VF-banden is uitgebreid met vijf nieuwe bandenmaten.
Afbeelding artikel

Innovatieve Galileo CupWheel-band getest op klei in de polder

WUR Open teelten monteerde de CupWheel-band op een Fendt 820 met vijfschaar wentelploeg om bovenover te ploegen op klei. Een impressie.
Afbeelding artikel

Transportbanden: voordelen genoeg, markt voorzichtig

Vijf fabrikanten verkopen een speciaal ontwikkelde transportband met blokkenprofiel. TREKKER duikt in de markt van transportbanden.
Beheer
WP Admin