fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

AVR viert 175e verjaardag met Puma 4.0 Limited Edition

De Belgische machinefabrikant AVR viert zijn 175-jarig bestaan met de levering van de zelfrijdende aardappelrooier Puma 4.0 Limited Edition. De stickers geven de machine een zogenoemde retro-look. - Foto: AVR

De Belgische machinefabrikant AVR viert dit jaar zijn 175-jarige bestaan. Reden voor de fabrikant om de zelfrijdende rooimachine Puma 4.0 in een limited edition-uitvoering te produceren.

Voor het 175-jarige bestaan van het bedrijf heeft AVR, fabrikant van onder meer aardappelrooiers en pootmachines in Roesselare (B.), zijn aardappelrooier Puma 4.0 voorzien van speciale stickers. Deze geven de zelfrijdende rooier een zogenoemde retro-look, met rode velgen.

Niet alleen de rode velgen komen uit vroegere tijden, ook het huidige logo verschilt met dat van weleer. Dat had destijds de kleuren rood, blauw en geel. In die kleurstelling is de limited edition ook uitgevoerd. Daarnaast komt er een speciale sticker op de zelfrijdende rooimachine vanwege het 175-jarig bestaan.

Voor de rest blijft de rooimachine hetzelfde. De klant kan kiezen voor de normale uitvoering of de limited edition. Voor de laatste hoeft de klant niet extra te betalen, aldus AVR.

Alleen Puma 4.0 in limited edition-uitvoering

Omdat de zelfrijdende aardappelrooier Puma 4.0 het paradepaardje is van AVR wordt alleen deze machine in een limited edition-uitvoering geleverd. De fabrikant bouwtmaar een beperkt aantal machines in deze uitvoering. De eerste Puma 4.0 Limited Edition levert AVR aan een klant in Canada.

Auteur: Annelies Bakker

Ben je op zoek naar een gebruikte aardappelrooier Puma 4.0? Kijk op Traktorpool.nl

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Handige Deense akkerbouwer bouwt 12-rijige aardappelpootmachine

De Deense teler Knud Rosenlund poot dit jaar 50 hectare per dag met een nieuwe, zelf ontwikkelde 12-rijge pootmachine. In de...
Afbeelding artikel

New Holland stopt met verkoop van ploegen

New Holland stopt met de verkoop van ploegen en heeft de Zweedse fabriek verkocht. Een Duits bedrijf heeft de ploegenfabriek overgenomen.
Afbeelding artikel

Tsjechische SMS levert Talon Green-graslandwoeler

De Tsjechische machinefabrikant SMS heeft diepwoeler Talon Green gebouwd om verdichte graslandbodems weer los te maken.
Beheer
WP Admin