fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Belgische machinefabrikant AVR opent filiaal in Duitsland

De Belgische machinefabrikant AVR opent een filiaal in Uetze, in de Duitse deelstaat Nedersaksen. AVR wil hiermee zijn klanten en dealers in Duitsland beter ondersteunen. - Foto: AVR

Machinefabrikant AVR uit Roeselare (B.) breidt zijn bedrijfsactiviteiten uit en opent een filiaal in Uetze (D.). De nieuwe locatie ligt in de Duitse deelstaat Nedersaksen, een belangrijk gebied voor de aardappelteelt.

De nieuwe vestiging in Uetze (D.) is een servicepunt en ligt midden in een belangrijk gebied voor de aardappelteelt, meldt AVR. Het heeft een goede verbinding naar de snelwegen A2 en A7.

AVR heeft de ambitie uitgesproken om te blijven investeren in de Duitse markt en wil met het Duitse filiaal zijn klanten beter en sneller bedienen. De fabrikant ziet Duitsland als een een belangrijke afzetmarkt voor zijn aardappelrooiers, pootmachines, loofklappers en freesmachines.

Lees verder onder de foto

De tweerijige aardappelrooier AVR Spirit 7200. AVR ziet Duitsland als een een belangrijke afzetmarkt voor zijn aardappelrooiers, pootmachines, loofklappers en freesmachines. - Foto: Jakob Berr

De tweerijige aardappelrooier AVR Spirit 7200. Machinefabrikant AVR ziet Duitsland als een belangrijke afzetmarkt voor zijn aardappelrooiers, pootmachines, loofklappers en freesmachines. – Foto: Jakob Berr

Snelle levering wisselstukken

Het steunpunt combineert commerciële, technische en logistieke functies. Het onderdelenmagazijn moet zorgen voor een snelle aanlevering van wisselstukken. Ook wil AVR het Duitse dealernetwerk ondersteunen met lokale en technische trainingen in Uetze.

De machinefabrikant zet de opening van het Duitse AVR-filiaal in de kijker op vakbeurs Agritechnica, van 12-18 november in Hannover (D.).

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Beheer
WP Admin