fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Capaciteit Vӓderstad-zaaicombinatie Rapid 300-400C/S flink verruimd

De Zweedse machinefabrikant Väderstad verruimt de BioDrill-zaaitankcapaciteit voor zaaicombinatie Rapid 300-400C/S met 40 %. - Väderstad

De Zweedse machinefabrikant Vӓderstad heeft de tankgrootte van de gedragen zaaiunit BioDrill van zaaicombinatie Rapid 300-400C/S verruimd met 40%.

Väderstad heeft de BioDrill-zaaiunit van de 3 meter brede Rapid 300C/S vergroot van 200 naar 300 liter. De zaaiunit van de 4 meter brede Rapid 400C/S is verruimd van 280 naar 400 liter. De nieuwe BioDrill voor Rapid 300-400C/S wordt standaard geleverd met twee niveausensoren.

Derde product in zaadtank toevoegen

Doordat machinefabrikant Vӓderstad de tankgrootte van de zaaicombinatie Rapid 300-400C/S heeft verruimd, kun je naast het zaaigoed en een meststof nog een derde product in de zaadtank toevoegen.

Zaaiunit pneumatische zaaicombinaties ongewijzigd

De BioDrill-zaaiunit van de pneumatische zaaicombinaties Rapid A 400-800S, 600-800C en Spirit hebben een inhoud van 360 liter. Dat blijft zo.

Auteur: Annelies Bakker

Lees ook: Kies jij voor een zaaimachine met dubbele zaadbak en dubbel doseersysteem?

Gerelateerde tags: , ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Blog | ‘Ook voor moderne boer blijft telen ouderwets vakwerk’

Ook al heeft de moderne boer een groot machinepark en taakkaarten, de teelt van gewassen blijft ouderwets vakwerk, blogt Chris van...
Afbeelding artikel

Amazone breidt serie Cataya-opbouwzaaimachines uit

Machinefabrikant Amazone presenteert in de serie Cataya-opbouwzaaimachines het nieuwe instapmodel Cataya Special Ecoline.
Afbeelding artikel

Monosem ValoTerra zaait variabel met QuadRate Pro

Software-uitbreiding QuadRate Pro maakt het mogelijk variabel te zaaien met de elektrisch aangedreven precisiezaaier Monosem ValoTerra.
Beheer
WP Admin