fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

WN Kramer importeur van Farmtec-spitmachines

WN Kramer heeft vanaf 1 januari het importeurschap van Farmtec roterende spitmachines overgenomen van Farmstore. WN Kramer denkt dat de roterende spitmachines van Farmtec met name geschikt zijn voor boeren die actief zijn op lichtere gronden. - Foto: WN Kramer

WN Kramer in Burgerbrug (N.-H.) importeert vanaf januari de roterende Farmtec-spitmachines. Tot en met 2023 lag het importeurschap bij Farmstore.

WN Kramer heeft het importeurschap van Farmtec-spitmachines vanaf 1 januari overgenomen van Farmstore. WN Kramer verzorgt vanaf heden de verkoop, service en onderdelenvoorziening van de roterende Farmtec-spitmachines.

Naast krukas nu ook roterende spitmachine

WN Kramer denkt dat de toevoeging van de roterende Farmtec-spitmachines een mooie aanvulling is op zijn programma. De importeur verkoopt ook diepploegen tot 1,10 meter diepte en krukas-spitmachines van het Italiaanse merk Gramegna. Een importeur die zowel diepploegen, krukas als roterende spitmachines aanbiedt, was er tot kort niet in Nederland. Nu dus wel.

Roterende Farmtec-spitmachine voor lichte grond

In Nederland ziet WN Kramer een markt voor beide spitmachines. Afgelopen jaar kreeg de importeur veel aanvragen voor de Gramegna-krukasmachines van boeren die werkzaam zijn op zwaardere gronden. Voor de roterende Farmtec-spitmachines die tot 60 cm diep gaan, ziet de importeur kansen voor boeren die werkzaam zijn op lichtere gronden. De roterende Farmtec-spitmachine is leverbaar in werkbreedtes van 1,70 tot 3,60 meter.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Homburg wordt eigenaar van Zweedse Ekobot

Importeur en machinebouwer Homburg uit Stiens (Fr.) heeft het Zweedse Ekobot overgenomen.
Afbeelding artikel

EM Benelux start import en verkoop Poolse EM-machines

EM Benelux is sinds mei 2024 gestart met het importeren en verkopen van EM-machines uit Polen.
Afbeelding artikel

Frans autobedrijf koopt opnieuw CNH-dealers

De Franse tak van de Zwitserse Emil Frey-groep is de nieuwe eigenaar van Gabagri, een dealerbedrijf dat onder meer Case IH...
Beheer
WP Admin