fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

WN Kramer importeur van Farmtec-spitmachines

WN Kramer heeft vanaf 1 januari het importeurschap van Farmtec roterende spitmachines overgenomen van Farmstore. WN Kramer denkt dat de roterende spitmachines van Farmtec met name geschikt zijn voor boeren die actief zijn op lichtere gronden. - Foto: WN Kramer

WN Kramer in Burgerbrug (N.-H.) importeert vanaf januari de roterende Farmtec-spitmachines. Tot en met 2023 lag het importeurschap bij Farmstore.

WN Kramer heeft het importeurschap van Farmtec-spitmachines vanaf 1 januari overgenomen van Farmstore. WN Kramer verzorgt vanaf heden de verkoop, service en onderdelenvoorziening van de roterende Farmtec-spitmachines.

Naast krukas nu ook roterende spitmachine

WN Kramer denkt dat de toevoeging van de roterende Farmtec-spitmachines een mooie aanvulling is op zijn programma. De importeur verkoopt ook diepploegen tot 1,10 meter diepte en krukas-spitmachines van het Italiaanse merk Gramegna. Een importeur die zowel diepploegen, krukas als roterende spitmachines aanbiedt, was er tot kort niet in Nederland. Nu dus wel.

Roterende Farmtec-spitmachine voor lichte grond

In Nederland ziet WN Kramer een markt voor beide spitmachines. Afgelopen jaar kreeg de importeur veel aanvragen voor de Gramegna-krukasmachines van boeren die werkzaam zijn op zwaardere gronden. Voor de roterende Farmtec-spitmachines die tot 60 cm diep gaan, ziet de importeur kansen voor boeren die werkzaam zijn op lichtere gronden. De roterende Farmtec-spitmachine is leverbaar in werkbreedtes van 1,70 tot 3,60 meter.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Forse uitbreiding productieruimte Dewulf in Winsum

Dewulf breidt de productieruimte in Winsum (Fr.) fors uit. De bouw van een nieuwe productiehal ter grootte van 6.000 m2 start...
Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Gerrit Marx wordt nieuwe CEO van CNH Industrial

Gerrit Marx wordt per 1 juli dit jaar CEO bij CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en...
Beheer
WP Admin