fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Kamps de Wild neemt De Vries Mechanisatie over

Dick Melessen, divisiedirecteur bij Kamps de Wild (rechts), schudt Lute-Anne de Vries, directeur van De Vries Mechanisatie, de hand en bekrachtigt daarmee de overname. - Foto: Kamps de Wild

Vanaf 11 januari valt De Vries Mechanisatie in Beilen (Dr.) onder Kamps de Wild. De overname door Kamps de Wild volgt na een jarenlange samenwerking tussen De Vries en Kamps de Wild.

Kamps de Wild, onderdeel van Royal Reesink, heeft De Vries Mechanisatie in het Drentse Beilen overgenomen. “Het is tijd om het stokje over te dragen namens mijzelf en familie De Vries”, zegt Lute-Anne de Vries, directeur van De Vries Mechanisatie. Hij vervolgt: “Kamps de Wild is de beste en meest logische keuze, gezien onze gedeelde geschiedenis en hun expertise en productkennis van een groot deel van ons productaanbod. Deze overgang biedt kansen voor De Vries Mechanisatie, onze klanten en leveranciers. En voor ons als familie ook heel belangrijk: we bieden onze medewerkers waarmee we al die jaren fijn hebben samengewerkt, toekomstperspectief.”

Hogere verwachtingen van product en dealer

Dick Melessen, divisiedirecteur bij Kamps de Wild, zegt dat het bundelen van de krachten ervoor zorgt dat Kamps de Wild zo kan voldoen aan de verwachtingen van klanten. Deze verwachting groeit, omdat klanten meer verwachten van producten en dealers. “Onze strategie om intensiever samen te werken met onze full-line dealers is meer dan tien jaar geleden ingezet en resulteert opnieuw in een versterking van onze marktpositie”, aldus Melessen. ”Een nauwe samenwerking wordt steeds belangrijker om zowel de klant als de leverancier goed te kunnen bedienen.”

Auteur: Jacco van Erkelens

Lees ook: Kamps de Wild gaat merken Holmer en Startec importeren

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Afbeelding artikel

Mechan neemt dealerbedrijf Akkerman Mechanisatie over

Mechan in Achterveld (U.), importeur van Fendt, Massey Ferguson en Valtra, neemt per 1 juni Akkerman Mechanisatie uit Sintjohannesga (Fr.) over.
Beheer
WP Admin