fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Kamps de Wild gaat merken Holmer en Startec importeren

Van Gemeren Mechanisatie uit Numansdorp wordt vanaf 2024 Kamps de Wild Numansdorp. - Foto: Elizabeth Heijblom

Dealerbedrijf Van Gemeren Mechanisatie uit Numansdorp (Z.-H.), onderdeel van Royal Reesink, gaat vanaf 2024 Kamps de Wild Numansdorp heten. Daarmee wordt Kamps de Wild importeur van de merken Holmer en Startec.

Van Gemeren Mechanisatie uit Numansdorp (Z.-H.) werd in mei 2022 overgenomen door Royal Reesink. Per 1 januari 2024 wordt de bedrijfsnaam gewijzigd in Kamps de Wild Numansdorp. Van Gemeren Mechanisatie is importeur van Holmer-bietenrooiers en Startec-granulaatstrooier en -bemesters. Kamps de Wild neemt de twee importeurschappen over.

Tegelijkertijd wordt een directiewijziging doorgevoerd: Chris Voets van Van Gemeren Mechanisatie – straks dus Kamps de Wild Numansdorp – is vanaf komend jaar ook verantwoordelijk voor de Kamps de Wild-dealervestigingen in Valkenburg (L.) en Veghel (N.-Br.).

Bietenrooiers blijven in Numansdorp

De wijziging in het distributienetwerk van Holmer en Startec betekent, dat alle Kamps de Wild-dealervestigingen in principe een aanspreekpunt voor de merken Holmer en Startec worden. Het administratieve deel van de importeurschappen wordt verplaatst naar de hoofdvestiging in Zevenaar (Gld.). Numansdorp blijft echter de locatie die gespecialiseerd is in Holmer en Startec.

Merken landelijk vermarkten

Chris Voets over de nieuwe Kamps de Wild-organisatie in het Zuiden: “Met onze drie dealervestigingen in Zuid-Nederland kunnen we maximaal gebruik maken van alle specialisaties binnen de lokale teams en die in het hele gebied inzetten. Daarmee bieden we onze klanten nog betere ondersteuning; daar mogen ze op vertrouwen. Ook kunnen we merken als Holmer en Startec via de Kamps de Wild-organisatie nog beter landelijk vermarkten.”

Holmer op eindejaarshow Kamps de Wild

Kamps de Wild in Zevenaar (Gld.) opent vanaf donderdag 14 december drie dagen lang de deuren voor klanten, liefhebbers en dealers. Tijdens zijn eindejaarsshow viert het bedrijf drie mijlpalen: het 105-jarige bestaan van Kamps de Wild, het 55-jarige partnerschap met Amazone en het 50-jarige jubileum als exclusief importeur van Claas. Naast de Kamps de Wild-merken Claas, Amazone, Schmotzer, Bergmann en Nucrop, zal ook bietenrooierfabrikant Holmer te zien zijn tijdens de eindejaarsshow.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Record Trailers importeert Agroland-mestcontainers

Record Trailers uit het Belgische Maldegem gaat mestcontainers van de Poolse fabrikant Agroland importeren in België.
Afbeelding artikel

Ron Smit (Homburg): ‘Rabe-machines vullen ons programma mooi aan’

Ron Smit, productspecialist bij Homburg Holland, legt uit waarom Homburg nu ook ploegen en rotorkopeggen van Rabe gaat importeren.
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin