fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Gespot: Fendt werkt aan opvolger Katana-hakselaar

Het Duitse Profi.de kreeg deze foto van een prototype Fendt Katana-hakselaar toegestuurd. - Foto: Profi.de

De Duitse machinefabrikant Fendt werkt achter de schermen aan een opvolger voor de Katana-hakselaar. Dat blijkt uit een foto die het Duitse Profi.de binnenkreeg.

Op de foto die collega’s van de Duitse website Profi.de binnenkregen, is te zien dat Fendt een hakselaar aan het testen is. Het is duidelijk dat het gaat om een prototype aangezien het plaatwerk ontbreekt en Fendt gebruikmaakt van een tijdelijk design.

Dakrand cabine verschilt van huidige Katana

Wat Fendt precies aan het ontwikkelen is, is moeilijk te zeggen op basis van de foto. Opvallend is dat de dakrand van de cabine afwijkt van de huidige Katana-hakselaar. Maar wat er onder het plaatwerk schuilgaat, is vooralsnog ongewis.

Auteur: Bob Karsten

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Kunststof pick-up op nieuwe Claas Rollant 630 RC Uniwrap

Claas levert de Rollant 630 RC Uniwrap. Deze perswikkelcombinatie is vooral verbeterd op detail, waaronder kunststof afstrijkers in de pick-up.
Afbeelding artikel

Claas Volto-schudder krijgt eigen onderstel en gestuurde as

Claas komt met een nieuwe lijn Volto-schudders en volgt daarmee de trend naar schudders die (snel) opklappen op een lang transportonderstel.
Afbeelding artikel

Krone toont bredere achtermaaier

Krone breidt de Easycut R-serie uit de R 450. Het nieuwe topmodel heeft een werkbreedte van 4,50 meter. Bijzonder is het...
Beheer
WP Admin