fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

TREKKER en Traktorpool op vakbeurs Agribex in Brussel

TREKKER en Traktorpool staan op standnummer 7120 in Hal 7. Bezoek de stand, ontvang een kleine attentie én maak kans op een van de hoofdprijzen die beschikbaar zijn gesteld door LEDHandel24.nl. - Foto: Misset

De Belgische vakbeurs Agribex opent woensdag 6 december zijn deuren voor het publiek. TREKKER en Traktorpool zijn van de partij. Breng een bezoekje aan de stand van Trekker en Traktorpool.

De Agribex-beursvloer telt acht hallen en een binnenplaats. In totaal gaat het om iets meer dan 50.000 vierkante meter beursvloer en dat is net als vanouds. In die ruimte staan meer dan 270 standhouders waarvan een deel uit Nederland afkomstig is.

Twee Nederlandse merken staan op standnummer 7120 in Hal 7: TREKKER en Traktorpool. De medewerkers verwelkomen u daar graag. Wie draait aan het Trekker-rad-van-fortuin of meedoet aan de Traktorpool-prijsvraag kan rekenen op een kleine attentie. Bovendien maak je kans op een van de hoofdprijzen die beschikbaar zijn gesteld door LEDHandel24.nl.

Woensdag Proday

De Agribex-beursorganisatie verwacht zo’n 85.000 bezoekers te mogen verwelkomen. Dit keer telt de Belgische binnenbeurs vijf beursdagen, van woensdag 6 tot en met zondag 10 december.

De beurs begint traditiegetrouw op de woensdag met een ProDay. Dit betekent dat de entreeprijs die dag hoger is en dat het dan wat rustiger is op de beursvloer.

In één hal, plus een deel van de binnenplaats, staan alle standhouders die leveren aan de tuin- en parksector. In vijf hallen, plus het andere deel van de binnenplaats, staan de leveranciers voor de landbouwmechanisatie.

Alle grote trekkermerken hebben gezegd aanwezig te zijn. De aardappeltechniek ontbreekt echter vanwege de meer specialistische Potato Europe-beurs eerder dit jaar.

Auteur: Bas van Hattum

Lees ook: Bekijk 11 innovaties op Belgische vakbeurs Agribex

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agrishow 2024: megadrone, veldrobots en autonome vrachtwagen

Op Agrishow 2024 zag TREKKER een megadrone, veldrobots die een Braziliaanse boerderij bemannen en multifunctionele autonome vrachtauto.
Afbeelding artikel

FOTO | Braziliaanse mechanisatie toont eigen gezicht op Rural Show Coopavel

TREKKER-lezers zagen op de Rural Show Coopavel in Brazilië verschillen tussen de Braziliaanse en Nederlandse mechanisatie, maar zeker ook overeenkomsten.
Afbeelding artikel

Gerobotiseerde snoeiarm van Robotic Perception snoeit in boom- en wijngaarden

Start-up Robotic Perception demonstreerde een prototype van een gerobotiseerde snoeiarm op robotbeurs World Fira in Toulouse (Fr.).
Beheer
WP Admin