fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Kubota-Kverneland bouwt Europees hoofdkantoor in Nieuw-Vennep

Machinefabrikanten Kubota en Kverneland starten in 2024 met de bouw van een Europees hoofdkantoor in Nieuw-Vennep. De fabrikanten gaan nauwer samenwerken met het oog op toekomstige innovatieve ontwikkelingen en groei. - Illustratie: Klunder Architecten

Machinefabrikanten Kubota en Kverneland bouwen in 2024 samen een nieuw hoofdkantoor in Nieuw-Vennep (N.-H.). Dit wordt het centrum van innovatie, groei en intensieve samenwerking tussen de twee fabrikanten in Europa.

Kubota en Kverneland gaan volgend jaar een nieuw Europees hoofdkantoor in Nieuw-Vennep bouwen. Het gebouw bestaat uit 8.500 m2 kantoor, 1.100 m2 showroom en 3.000 m2 bedrijfshal.

Nauwe samenwerking, innovatie en groei

Het gebouw in Nieuw-Vennep wordt het Europese centrum van nauwe samenwerking, innovatie en groei in de toekomst, melden de fabrikanten. In 2024 brengen Kubota en Kverneland meer details naar buiten omtrent hun toekomstplannen en de bouwontwikkelingen.

Auteur: Annelies Bakker

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Agco en Trimble vormen PTx Trimble

De Amerikaanse machinefabrikant Agco en de Amerikaanse gps-fabrikant Trimble hebben samen een joint venture opgestart. Het nieuwe bedrijf krijgt de naam...
Afbeelding artikel

Chris Voets (Kamps de Wild): ‘Alles draait om mensen, kennis en service’

Wat vindt Chris Voets, vestigingsdirecteur bij Kamps de Wild, van de ontwikkeling waarbij importeurs steeds meer mechanisatiebedrijven overnemen?
Afbeelding artikel

Homburg gaat ploegen en kopeggen van Rabe importeren

Homburg wordt importeur van ploegen en rotorkopeggen van de Duitse werktuigenfabrikant Rabe in Nederland en België.
Beheer
WP Admin