Terug naar nieuwsoverzicht

Kubota opent een nieuw distributiecentrum in Frankrijk

In het Franse Thionville staat een Kubota-distributiecentrum met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. - Foto: Kubota

De Japanse machinefabrikant Kubota opent een nieuw distributiecentrum in Thionville (Fr.). Kubota wil daarmee de aanwezigheid in Europa verder versterken.

Het Noord-Franse Thionville ligt in de buurt van België, Duitsland en Luxemburg. Er staat een distributiecentrum met een oppervlakte van 20.000 vierkante meter. Kubota heeft daar 90 medewerkers in dienst. De investering bedraagt € 15 miljoen.

Distributiecentra in de belangrijkste verkoopregio’s

Het distributiecentrum in Frankrijk heeft de capaciteit om de Verenigde Staten en Japan te ondersteunen. Dai Watanabe, directeur van Kubota Corporation, kiest voor Thionville vanwege de centrale ligging in de Europese markt.

Het nieuwe Franse onderdelencentrum is onderdeel van Kubota’s wereldwijde strategie om distributiecentra in de belangrijkste regio’s op te zetten. Die regio’s zijn volgens Watanabe Japan, Europa en Noord-Amerika.

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags:

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Overnames en investeringen in jonge markt voor autonome veldrobots

De eerste tekenen van overnames en investeringen zijn zichtbaar op de nog jonge markt van autonome veldrobots.
Afbeelding artikel

Lemken neemt aandeel in softwarebedrijf Track32

Lemken en Track32 werkten al eerder samen bij de ontwikkeling van software voor de cameragestuurde IC Weeder AI-schoffels.
Afbeelding artikel

Arnhemse trekkerfabrikant H2Trac failliet

Trekkerfabrikant H2TRac die systeemtrekker EOX175 heeft ontwikkeld, is failliet. Dat geldt ook voor moederbedrijf E-ox.
Beheer
WP Admin