fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Miniaturenbeurs L.C.N. volgend jaar op 12-13 oktober

Door de datum in september trok miniaturenbeurs L.C.N. dit jaar minder bezoekers dan andere jaren. Evengoed was er weer veel te zien. Vooral de diorama’s trekken veel belangstelling. - Foto: Martin Smits

In 2024 vindt de 34e editie van miniaturenbeurs L.C.N. plaats op 12 en 13 oktober in het gebouw van Expo Houten.

Landbouwminiaturen Club Nederland (L.C.N.) organiseerde dit jaar op 9 en 10 september zijn 33e miniaturenbeurs. De beurs verhuisde; voor het eerst in jaren vond deze niet plaats in de IJsselhallen in Zwolle, maar in Houten. De IJsselhallen staan op de nominatie voor de sloop.

Hoogtepunt voor liefhebbers miniaturen

Jarenlang was het derde weekend van november het hoogtepunt voor liefhebbers van landbouwminiaturen. Wegens gebrek aan mogelijkheden elders, week de club uit naar Houten. De intentie is om de miniaturenbeurs weer in november te houden, maar dat zit er ook voor volgend jaar nog niet in.

In 2024 vindt de 34e editie van miniaturenbeurs L.C.N. op 12 en 13 oktober plaats in het gebouw van Expo Houten.

Auteur: Eric Wientjes

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Miniaturenbouwer Martin Limpens: ‘Een miniatuur moet wel écht werken’

Techneut Martin Limpens bouwt miniaturen van metaal en volledig uit de losse pols. De modellen werken écht, daarin zit de voldoening.
Afbeelding artikel

Video | Een kijkje op de miniaturenbeurs in Chartres

Duizenden bezoekers keken hun ogen uit op de miniaturenbeurs van de Franse landbouwminiaturenvereniging Agri Coll Association in Chartres.
Afbeelding artikel

Miniaturenverzamelaar Gert Valkema heeft van hobby zijn werk gemaakt

Gert Valkema is een miniaturenverzamelaar die van zijn hobby zijn werk heeft gemaakt. Samen met zijn vrouw runt hij MarGe Models.
Beheer
WP Admin