fbpx
Terug naar nieuwsoverzicht

Jan Veenhuis krijgt nieuwe merknaam en logo

Vanaf nu zullen de Jan Veenhuis-producten verkocht worden onder de naam Veenhuis met het bekende Veenhuis-logo. SVgroup toont de nieuwe Veenhuis-kipper binnenkort op vakbeurs Agritechnica 2023 in Hannover (D.).- Foto: SVgroup

SVgroup, eigenaar van Schuitemaker en Veenhuis, kocht op 1 januari 2023 het merk Jan Veenhuis. Het bedrijf doopt de bekende merknaam nu om in Veenhuis. Het iconische logo met de drie paarden verdwijnt van de machines.

Jan Veenhuis, vooral bekend van kipwagens en haakarmsystemen, is sinds 1 januari 2023 onderdeel van SVgroup in Rijssen (Ov.). Het bedrijf laat weten dat Jan Veenhuis omgedoopt wordt in Veenhuis. De naam Jan verdwijnt, evenals het bekende logo. Het merk zal voortaan bekend staan als ‘Veenhuis: Master your Cargo’.

Lees verder onder de foto

Het Jan Veenhuis-logo met de drie paarden is niet meer te zien op de nieuwe machines. - Foto: Peter Roek

Het bekende Jan Veenhuis-logo met de drie paarden is niet meer te zien op de nieuwe machines. – Foto: Peter Roek

Nieuwe naam sluit beter aan bij huidig portfolio

De merknaamverandering behoorde tot de overnamevoorwaarden. Het nieuwe logo en de bijbehorende slogan zorgen volgens SVgroup voor een betere aansluiting van de Jan Veenhuis-producten met de machines die Schuitemaker en Veenhuis aanbieden.

Nieuwe Veenhuis-kippers op Agritechnica

SVgroup laat ook weten met een nieuwe reeks Veenhuis-kippers te komen. Hiervan staat een exemplaar op vakbeurs Agritechnica, van 12-18 november in Hannover (D.).

Auteur: Jacco van Erkelens

Gerelateerde tags: ,

Gerelateerde artikelen

Afbeelding artikel

Forse uitbreiding productieruimte Dewulf in Winsum

Dewulf breidt de productieruimte in Winsum (Fr.) fors uit. De bouw van een nieuwe productiehal ter grootte van 6.000 m2 start...
Afbeelding artikel

Amazone neemt Braziliaanse strooierfabrikant MP Agro over

De Duitse werktuigenfabrikant Amazone neemt MP Agro over. Deze Braziliaanse fabrikant produceert voornamelijk kunstmeststrooiers.
Afbeelding artikel

Gerrit Marx wordt nieuwe CEO van CNH Industrial

Gerrit Marx wordt per 1 juli dit jaar CEO bij CNH Industrial, het moederbedrijf van trekkermerken New Holland, Case IH en...
Beheer
WP Admin